FOTO: Održana revija avangardnih frizura i make up-a @ Zdola neba kastavskega

revija_avangardnih_frizura_kastav

Za uljepšavanje modela bili su zaduženi: Frizerski salon Urban (Ivana Rac i Tanja Trdić), Studio zdravlja i ljepote N°7 (Kristina Dukić), Frizerski studio Hallo (Ana Ravnić, Damir Jurčić, Ivana Valčić) te Kozmetički salon Bellezza (Tamara Viskočil i Ana Pokorny). Detalje te veliku foto-galeriju provjerite u nastavku

Kastav – U organizaciji Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje u subotu je održana revija avangardnih frizura i make up-a „Zdola neba kastavskega“. Loše vremenske prilike prisilile su organizatore da se ovaj novi i jedinstveni događaj u Gradu Kastvu preseli s kastavske Fortice u Dom Braće Matešić (Šporovu jamu).

Program su vodile Mirna Rubeša i Dragana Ružić, a reviju je pjesmom ”otvorila“ vokalna skupina Yamas. Nekoliko stotinama znatiželjnika koji su posjetili Šporovu jamu obratili su se predsjednik Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje, Željko Blažić i gradonačelnik Grada Kastva, Ivica Lukanović.

zdola_neba_kastafskega_revija_frizura (06)

Tema ovogodišnje revije ”Nekad i sad – vavek lepe Kastavki“ prikazala je kako umjetnici svojim očima vide kKstavke nekad, sad te svoju viziju njihovog izgleda u budućnosti. Djevojke su tri puta izlazile na pozornicu – dva zajednička izlaska te jedan pojedinačni.

Za uljepšavanje modela bili su zaduženi: Frizerski salon Urban (Ivana Rac i Tanja Trdić), Studio zdravlja i ljepote N°7 (Kristina Dukić), Frizerski studio Hallo (Ana Ravnić, Damir Jurčić, Ivana Valčić) te Kozmetički salon Bellezza (Tamara Viskočil i Ana Pokorny).

Svi sudionici složili su se kako im je bila čast i zadovoljstvo sudjelovati na ovom projektu, ideje su dolazile same od sebe, a kroz svega šest mjeseci uspjeli su prezentirati ideju Udruženju, pronaći sponzore i osmisliti 22 različite frizure i make up-a. Mnogobrojna publika velikim je aplauzom na kraju nagradila kreativne i originalne sudionike revije i modele. Po završetku programa u Domu Braće Matešić zabava se nastavila u Guitar Caffeu gdje su Yamasice zabavljale sve prisutne.

[nggallery id=777]

Iva Grbac / Liburnija.net
Foto: Sidonija Škofić