Održano edukativno predavanje na temu Digitalizacija obiteljskog smještaja @ Lovran

Arhiva: Domagoj Ostović

Domagoj je predstavio digitalne proizvode od web rješenja, booking softwarea i mobilnih aplikacija do digitalnog marketinga i dizajna u službi prodaje smještajnih kapaciteta on-line, predstavio najpoznatije online portale za oglašavanje i prodaju smještaja.

Lovran – Turistička zajednica općine Lovran organizirala za iznajmljivače obiteljskog smještaja, za male hotele i ville, ali i sve zainteresirane koji žele saznati nešto više o alatima za unapređenje prodaje edukativno besplatno predavanje na temu Digitalizacija obiteljskog smještaja.

– Predavanje je održao Domagoj Ostović, vlasnik Lloyds design studija, privatni iznajmljivač i osnivač turističke agencije Istria.Villas strastveni zaljubljenik u tehnologiju i njezinu primjenu u turizmu. Domagoj je predstavio digitalne proizvode od web rješenja, booking softwarea i mobilnih aplikacija do digitalnog marketinga i dizajna u službi prodaje smještajnih kapaciteta on-line, predstavio najpoznatije online portale za oglašavanje i prodaju smještaja (booking.com, Airbnb, TripAdvisor i dr.) kako određeni portali funkcioniraju, koja struktura gostiju ih posjećuje, načini bookiranja, kako funkcionira Channel Management i još puno toga. Prisutni su saznali kako profitirati kroz poboljšanje vlastitog prisustva na najvećem turističkom tržištu 21. stoljeća – Internetu, javili su iz Turističke zajednice općine Lovran.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!