Održano kadetsko PH u gađanju zračnim oružjem @ Opatija

sreljastvo_kukuruzovic_2016

Kadetkinje Streljačkog kluba Lokomotiva opravdale su ulogu prvih favoritkinja i uvjerljivim nastupom se okitile titulom državnih prvakinja s ukupno pogođenih 566 krugova.

Opatija – Prošle subote u Sportskoj dvorani Marino Cvetković održano je Prvenstvo Hrvatske zračnim ISSF oružjem za kadete i kadetkinje.

Kadetkinje Streljačkog kluba Lokomotiva opravdale su ulogu prvih favoritkinja i uvjerljivim nastupom se okitile titulom državnih prvakinja s ukupno pogođenih 566 krugova. Drugoplasirane su djevojke iz zagrebačkog Trnja (553) dok su treće mjesto zauzele članice Nosterie (536) iz Nuštra.

Nova kadetska državna prvakinja je Amadea Urbas iz Dalmacijacementa s pogođenih 295.1 krugova, drugo mjesto osvojila je Estera Herceg iz Mladosti (291.2), a treće mjesto pripalo je Melanie Glad (Lokomotiva) s pogođenih 290.5 krugova. Državni prvak kod kadeta je Tin Živičić iz Duge Rese, viceprvak Mateo Cerin iz Rovinja, a trećeplasirani je Borna Banovac (Veliko Trgovišće).

Kadeti Duge Rese ekipni su prvaci države, drugo mjesto osvojili su dečki Dalmacijacementa, a na treće su se plasirali članovi SD Vinkovci.

I. M. / PodUčkun.net