Održano predavanje o cateringu @ Ugostiteljska škola

predavanje_catering_2014 (2)

– Učenici su imali priliku čuti sve detalje o načinima rada u takvom obliku ugostiteljstva, konkretne primjere iz prakse, ali i mogućnosti zapošljavanja u Favory cateringu, što je svakako pobudilo dodatni interes svih prisutnih, poručili su iz Ugostiteljske škole.

predavanje_catering_2014 (3)

Opatija – Ugostiteljska škola Opatija za svoje učenike pripremila je još jedno zanimljivo predavanje vezano uz catering.

– Iako su naši učenici upućeni u pojam, ali i načine realizacije cateringa, najbolji način da im se dodatno dočara ovaj posao jest da se dovede profesionalca. Tako smo u školi ugostili gospodina Marka Bošnjaka, voditelja Favory cateringa, kako bi održao predavanje. Učenici su imali priliku čuti sve detalje o načinima rada u takvom obliku ugostiteljstva, konkretne primjere iz prakse, ali i mogućnosti zapošljavanja u Favory cateringu, što je svakako pobudilo dodatni interes svih prisutnih. Od srca se zahvaljujemo gospodinu Bošnjaku i Favory cateringu te se nadamo kako će naši učenici, po završetku obrazovanja u našoj školi, postati dio njihovoga tima, poručili su iz Ugostiteljske škole.

predavanje_catering_2014 (1)

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!