Održano tradicionalno druženje s gospodarstvenicima @ Matulji

matulji_gospodarstvo_2011-1…u mislim svih bila je prisutna i teška situacija zbog stečaja Credo banke…
Matulji – Tradicionalno druženje općinskih vlasti s gospodarstvenika koji djeluju na području Općine Matulji – održano u četvrtak navečer u restoranu ”Kinkela” u Bregima, ostalo je u velikoj mjeri obilježeno situacijom sa stečajem Credo banke, u kojoj je ostalo ”zamrznuto” 32 milijuna proračunskih sredstava, ali i brojni računi matuljskih privatnika – što je načelnik Mario Ćiković nazvao ”elementarnom nepogodom”.
– Zahvalan sam gospodarstvenicima što su i ove godine dobro delali, dobro punili općinski budžet i tako omogućili da mi realiziramo zacrtane projekte – od zdravstvenog centra do sportske dvorane, kazao je načelnik Matulja Mario Ćiković, istaknuvši pritom i osam najvećih “donatora” općinskog proračuna, koji su tijekom godine na izmaku uplatili preko milijun kuna poreznih obaveza – Domeni, Marine Hidraulik, Megamont, Mramor Commerce, Pivka, Specijalna klinika dr. Nemeca, Termag i 3. maj – TIBO.
– Nikemu ovo leto ni bilo lako, a nekima je bilo još i teže. Ipak, treba se obrnut prema naprvo i nadat se da će drugo leto lagje pasat. Otel bin da se okupimo tu za leto dan, da kažemo kako nan je 2012. dobro pasala, a da će 2013. bit još i boja, zaključio je predsjednik Vijeća Željko Grbac.

Liburnija.net: Tradicionalno druženje s gospodarstvenicima @ Matulji

Liburnija.net: Tradicionalno druženje s gospodarstvenicima @ Matulji


Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net