Održavanje Balinjerade zakazano za slijedeću subotu @ Opatija


Zbog najave loših vremenskih prilika, otkazuje se Balinjerada. Novi termin zakazan je za subotu – 18. veljače.
Opatija – Obzirom na prognostičke najave o pogoršanju vremenskih uvjeta ovog vikenda, te da je na snazi prvi stupanj pripravnosti zimskih službi, ali i da su karnevalska zbivanja na Liburniji otkazana, na današnjem sastanku organizatora opatijskih karnevalskih zbivanja održanom s gradonačelnikom Opatije Ivom Dujmićem odlučeno je kako se održavanje Balinjerade, predviđeno za nedjelju, 12. veljače 2012. otkazuje. Balinjerada se odgađa se za narednu subotu, 18. veljače, ukoliko vremenski uvjeti dopuste održavanje.
Također, otkazuje se i održavanje Girandole, koja je bila predviđena za subotu, 11. veljače, pozivaju se svi zainteresirani za Girandolu – obzirom da ulažu veliki trud, sredstva i vrijeme u pripreme i izradu kostima da, ukoliko žele, u subotu 18. veljače nakon Balinjerade prošeću rutom predviđenom za Balinjeradu
Ruta je od raskrižja ulica Viktora Cara Emina i Radničke ulice do Trga Vladimira Gortana. Taj dio ceste M. Tita bit će zatvoren za promet od 9.00 do 16.00 sati u subotu, 18. veljače. Na sastanku su bili nazočni uime organizatora karnevala Duško Jeličić- Dule, Dražen Turina Šajeta i Marko Žele, zatim pomoćnik načelnika policijske postaje Opatija Božo Ružić, a iz Grada Opatije viša stručna suradnica za međunarodnu suradnju, europske integracije i protokol Ana Brumnjak Iličić i referent tehničke službe nadležan za promet Željko Harbaš.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!