OFC će preuzeti na sebe kazne za parkiranje koje su dobili posjetitelji Opatija Fight Nighta X

Vozači koji su dobili kazne mole se da se najkasnije tijekom iduća dva dana jave na broj mobitela 091 1353 123, a osim kazne potrebno je priložiti i bilo kakav dokaz da je vlasnik vozila u tom trenutku bio na Opatija Fight Nightu X (primjerice ulaznica), javili su iz OFC-a.

Opatija – Opatija je u subotu navečer bila još jednom domaćin borilačkom spektaklu Opatija Fight Night, a ovog puta radilo se o jubilarnom izdanju povodom desete obljetnice rada Opatija Fight Cluba. Klub Centra Gervais bio je prepun, gotovo tisuću ljudi pratilo je atraktivne mečeve u ringu pod disko kuglom.

Te večeri još jednom je do izražaja došla uobičajena opatijska boljka, a to je kronični nedostatak mjesta za parkiranje. Osim što se u subotu navečer održavao Opatija Fight Night X, istovremeno je u gornjoj dvorani Centra Gervais bila emitirana premijera filma Bohemian Rapsody, a toj kino projekciji nazočilo je 500-tinjak gledatelja.

– Posjetitelji su se morali snalaziti s parkiranjem, neki od njih bili su primorani parkirati protivno prometnim propisima. Jedina alternativa bila im je jednostavno se okrenuti i otići kući. Nemali broj građana tako je tijekom subotnje večeri dok su uživali u Centru Gervais dobilo kaznu za parkiranje od strane policije. Najveći dio njih nisu značajnije ugrožavali promet ili ozbiljno ugrozili nečiju sigurnost, ali kazne od 500 kuna svejedno su dobili. Naravno da je policija te kazne napisala sukladno zakonskim propisima, no mnogi su bili itekako nezadovoljni zbog izostanka određene doze tolerancije jer je svima apsolutno poznato da parkirališnih površina nema ni približno dovoljno, a pritom je policija bila upoznata s time koje manifestacije se održavaju u Centru Gervais, kazali su organizatori borilačke priredbe, Opatija Fight Club, najavivši kako će podmiriti troškove svima koji su dobili posjetitelji Opatija Fight Nighta X.

– Vozači koji su dobili kazne mole se da se najkasnije tijekom iduća dva dana jave na broj mobitela 091 1353 123, a osim kazne potrebno je priložiti i bilo kakav dokaz da je vlasnik vozila u tom trenutku bio na Opatija Fight Nightu X (primjerice ulaznica), javili su iz OFC-a.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net