OFC New Generation 5 uskoro u Opatiji predstavlja mlade nade kickboxinga

Novu priliku će mladi borci za dokazati se u ringu uz profesionalnu produkciju imati 30. ožujka s početkom u 20 sati na OFC New Generationu 5 u maloj dvorani sportskog centra “Marino Cvetković” u Opatiji.

Rijeka – Fanovi borilačkog sporta u Opatiji, Rijeci i široj okolici uskoro će ponovno moći uživati u jednom borilačkom eventu u organizaciji Opatija Fight Cluba. Nakon što je u prepunom klupskom prostoru Centra Gervais početkom studenog prošle godine održano jubilarno izdanje Opatija Fight Nighta X, stiže najava o novom eventu iz serije OFC New Generation. Za one koji nisu upoznati s tom serijom OFC-ovih evenata, radi se o eventu na kojem se prilika pruža manje iskusnim borcima iz čitave Hrvatske, ali i regije.

To nipošto ne znači da publika neće imati priliku uživati u atraktivnim mečevima, pravi poznavatelji borilačkih sportova vjerojatno će se složiti da se čak i zanimljivije borbe mogu očekivati od mlađih boraca željnih dokazivanja, što se i potvrdilo kroz četiri protekla OFC New Generationa. Novu priliku će mladi borci za dokazati se u ringu uz profesionalnu produkciju imati 30. ožujka s početkom u 20 sati na OFC New Generationu 5 u maloj dvorani sportskog centra “Marino Cvetković” u Opatiji.

Prvenstveno će to biti prilika da OFC-ovi treneri Mladen Kranjčec, Siniša Volarević i Samanta Križmanić borilačkim fanovima predstave svoje najbolje mlade nade između čak 30-40 kadeta i juniora koliko ih trenutno trenira u klubu, a mjesta u ringu naći će se i za brojne aktualne hrvatske kickboxing prvake i viceprvake te ostale atraktivne natjecatelje koje se redovito može viđati na Prvenstvima Hrvatske.

“Serija OFC New Generation je za nas sve u klubu nešto naročito posebno, jer imamo priliku predstaviti svoje mlade borce pred domaćom publikom, a nekima od njih to će biti i prvi mečevi. Malo koji mladi borci u regiji mogu se pohvaliti da su prvi put u ring ušli u svom gradu i to uz profesionalnu produkciju, na kakvu su naši fanovi već naviknuli. Možemo obećati da vas čeka još jedna večer prepuna adrenalina”, najavili su čelnici OFC-a Mladen Kranjčec i Zoran Zdelar.

Detaljnije informacije o popisu mečeva trenutno nisu poznate javnosti, ali organizatori otkrivaju da se može očekivati između 10 i 12 mečeva u svim uzrasnim i težinskim kategorijama.