OFC otkrio dva odlična meča za Opatija Fight Night 6

Arhiva

Arhiva

Višestruki kickboxing prvak Hrvatske Nikola Božić odmjerit će snage s nešto mlađim, ali svejedno iznimno iskusnim i opasnim Ivanom Bilićem iz Pule, dok će o Luka Žeželić dijeliti ring s Antom Širićem iz Zagreba.

Opatija – Iz Opatija Fight Cluba još su sredinom ljeta najavili kako će 31. listopada u sportskoj dvorani “Marino Cvetković” organizirati šesti po redu borilački spektakl Opatija Fight Night na kojem će tom prilikom nastupiti svi najbolji borci regije.

Još uvijek nije poznato s kim će se te večeri u Opatiji u ringu naći glavne zvijezde Stipe Bekavac, Dorijan Ilić, Mladen Kujundžić, Ivan Stanić i Zlatko Bajić, ali popis borbi koji će sadržavati ukupno deset mečeva polako sve više poprima svoj konačni obris.

Iz OFC-a su tako ovog vikenda otkrili dvije izuzetne zanimljive profesionalne borbe koje će se održati po K1 pravilima.

Višestruki kickboxing prvak Hrvatske Nikola Božić odmjerit će snage s nešto mlađim, ali svejedno iznimno iskusnim i opasnim Ivanom Bilićem iz Pule, kojeg su mnogi upamtili i po vrlo dobrim nastupima na eventima FFC organizacije.

U ringu će se naći još jedan OFC-ov borac, a radi se o Luki Žeželiću koji će za svog protivnika imati Antu Širića iz Zagreba. Podsjetimo, on je već dva puta ove godine nastupao na eventima u Opatiji te je u oba navrata slavio, a tijekom prošlog mjeseca ovojio je i srebrnu medalju na Europskom kickboxing prvenstvu u Španjolskoj.

Više informacija o nadolazećem borilačkom spektaklu trebalo bi biti poznato sredinom ovog mjeseca, kad bi fanovi napokon trebali doznati s kime će se boriti glavne zvijezde, a bit će otkriveni i detalji o ulaznicama.

Zoran Zdelar / PodUčkun.net

error: Content is protected !!