OFC: Pet mečeva u 8 dana

ofc_borci_sm…u nastavku teksta pogledajte video najavu priredbe koja će se održati u Podgorici…
…u Crnu goru, putuju čak tri borca iz OFC-a: Ivan Stanić, Mladen Kujundžić i Nikola Božić…

Ičići – Ovog mjeseca veliki broj boraca Opatija Fight Cluba ima mečeve. Stanić, Kujundžić i Božić odlaze u Podgoricu, Glišić u Varšavu, a Šakanović u Ljubljanu. Već, 10. prosinca u Podgorici održava se borilačka priredba na kojoj će nasupiti čak tri naša borca.
U Crnoj Gori u ring će izaći Ivan Stanić, Mladen Kujundžić i Nikola Božić. Staniću će ovo biti prvi meč nakon što je u veljači osvojio W.B.C. titulu svjetskog prvaka u muay thai disciplini, dok će Božiću ovo biti prvi meč nakon nekoliko mjeseci treninga otkako je stigao u naš klub. Sva tri borca rade prestiž mečeve po K-1 pravilima.
Glavni meč večeri je između domaćeg Gorana Radonjića i Ricarda Van Den Bosa, a u Podgorici će nastupiti i tri Hrvata – borci Opatija Fight Cluba. Predvođeni glavnim trenerom Mladenom Kranjčecom u Podgoricu već u srijedu putuju Ivan Stanić, Mladen Kujundžić i Nikola Božić, koji je nedavno postao član OFC-a.
Svi OFC-ovi borci iznimno su spremni. ”Naporno smo se pripremali za borbe u Podgorici i odlazimo tamo potpuno spremni u lov na 100-postotni učinak. Želja nam je slaviti u sve tri borbe, a vjerujem da ćemo to i uspjeti”, rekao je Kranjčec. Protivnik Staniću je Džemal Mahmić, Kujundžiću Tom Van Duivenvoorde, a Božiću Sadam Stupar.
Naš profesionalni boksač Gordan Glišić dan kasnije – 11. prosinca borit će se u Poljskoj, dok će 18. prosinca svoj prvi meč u karijeri imati Elvis Šakanović, koji je nedavno stigao u naš klub nakon što je određeno vrijeme trenirao u pulskom Trojanu. Šakanović će u Ljubljani imati K-1 meč.
S obzirom na brojnost mečeva, a lako moguće da još neki naš borac tijekom prosinca ima meč, glavni trener Mladen Kranjčec nije u mogućnosti putovati sa svim borcima na mečeve, pa će tako put Poljske s Glišićem krenuti Sandro Sandalj.
Podgorica Fight Night

Zoran Zdelar / Liburnija.net

error: Content is protected !!