OFC: Pobjeda i poraz u Kingu

ofc_king…mladi boksači nastupili su na reviji – “Memorijal Sebastian Golik”…
…idući meč Bekavca održati će se u Brazilu…

Ičići – Na boksačkoj reviji koja je održana u boksačkom klubu King OFC-ovci su ubilježili jednu pobjedu i jedan poraz. Boksački klub “King” iz Rijeke proteklog je vikenda u prostorijama svog kluba organizirao boksačku reviju “Memorijal Sebastian Golik”, a sudjelovali su i mlađi kadeti Opatija Fight Cluba.
U Rijeci su trebala nastupiti četiri borca, no na kraju su se samo dvojica borila. Petar Popović bio je spriječen i nije se mogao odazvati, dok za Filipa Rumca nije bilo protivnika. U tri runde po jednu minutu Robi Čaušević poražen je sudačkom odlukom u dvoboju s Dominikom Čičićem iz boksačkog kluba Rijeka. Čaušević je prepasivno ušao u meč te je prve dvije runde bolji bio protivnik, dok se u posljednjoj rundi probudio i krenuo agresivnije, no ipak nije učinio dovoljno kako bi preokrenuo rezultat.
Lovro Brčić osvojio je zlatnu medalju nakon što je uspješniji bio u dvoboju s Karlom Polićem iz boksačkog kluba King. Lovro je u sve tri runde bio dominantniji borac, a sudac je protivniku čak jednom i brojao zbog “knockdowna”.

Stipe Bekavac - King of the ring

Stipe Bekavac - King of the ring


– S obzirom da se obojici radilo o njihovom prvom meču i to u disciplini koja nije primarna u OFC-u, možemo itekako biti zadovoljni njihovim nastupima u kojima su pokazali svoj talent, poručili su iz Opatija fight cluba.
Bekavac odlazi u Brazil
Nakon meča u Splitu na Millenium Fighting Challengeu s iznimno opasnim Francuzom Moiseom Rimbonom, Stipe Bekavac iduću borbu ima u Brazilu. Nakon poduže pauze s mečevima i čestih upita o njegovoj idućoj borbi, napokon možemo objaviti kratku vijest da će jedan od najboljih hrvatskih free fight boraca, Stipe Bekavac, idući meč imati već u prosincu u Brazilu.
Zoran Zdelar / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net