OFC: Stanić na Super Kombatu protiv Bogdana Stoice!

Cijela priredba moći će se uživo pratiti na Eurosportu. OFC poziva sve na zajedničko gledanje priredbe u subotu u 21 sat u X caffe (bivši Barbarosa bar) u Opatiji!

Ičići – Ove subote, borac Opatija fight cluba, Ivan Stanić uživo na Eurosportu u glavnom meču večeri na Super Kombatu!

Dvostruki svjetski muay thai prvak (W.B.C. & King of the Ring), Ivan Stanić, naći će se već ovog vikenda pred jednim od najvećih izazova u svojoj karijeri. OFC-ov borac u subotu 12. svibnja u Rumunjskoj će se u glavnom meču večeri na priredbi Super Kombata boriti protiv sjajnog Rumunja Bogdana Stoice!

Na drugoj po redu Super Kombatovoj priredbi ove godine koja će se ovog puta održati u Cluj Napoci u Rumunjskoj, osim nekoliko revijalnih prestiž mečeva, nastavit će se i Super Kombatov World Grand Prix turnir.

Bilo je planirano da se Bogdan Stoica bori za Super Kombat titulu svjetskog prvaka u kategoriji do 85 kilograma, no meč protiv našeg Stanića ipak će biti u kategoriji do 91 kg.

– Tek sam prije dva dana saznao da ću se boriti protiv Bogdana Stoice, no to mi ne predstavlja problem. Uvijek naporno treniram, tako da sam i za borbu u Rumunjskoj maksimalno spreman. Neću previše kalkulirati, zanima me samo pobjeda. Siguran sam da će to biti odličan meč, rekao je Stanić.

Bogdan Stoica u dosadašnjoj karijeri samo je jednom doživio poraz i to prošle godine kada je morao predati meč u drugoj rundi zbog ozljede noge. U svih preostalih 33 borbi je slavio, a njih čak 26 je završio prekidom. Stanić u ovaj meč ulazi sa skorom od 15 pobjeda, šest poraza i jednom neriješenom borbom.

Eduard Irimia je izjavio za rumunjski sportski portal da je naš Ivan Stanić najteži protivnik za Bogdana Stoicu.

Vlasnik WBC-ovog pojasa u Muay Thaiu je samo šest dana prije održavanja borbe dobio prliku da se bori s jednim od najboljih rumunjskih kickboksača. Naime, Ivan Stanić i Bogdan Stoica će se boriti u subotu za Superkombat pojas svjetskog prvaka do 91 kilograma.

– Bez sumnje, Stanić je najteži protivnik s kojim se Bogdan danas može boriti. Borac je to s velikim međunarodnim iskustvom. Njihova borba će imati posebnu važnost s obzirom da će pobjednik ući u povijest kao prvi svjetski prvak u kategoriji do 91 kilogram, rekao je Irimia, vlasnik SuperKombata.

Njihov meč je glavni meč večeri sportske priredbe koja će se održati 12. svibnja u Cluj Napoci, a sudjelovat će borci iz osam zemalja. Održati će se i turnir četvorice u kojem će sudjelovati Raul Catinas, Jairzinho Rozenstruik, Sammy Tevette i Daniel Sam.

Spomenimo i da će se na istoj priredbi protiv Bogdanova brata, Andree Stoice, boriti Rodney Glunder kojeg je naš Stanić pobijedio 2011. godine jednoglasnom sudačkom odlukom u meču za King of the Ring titulu svjetskog prvaka na priredbi Opatija Fight Night 3.

Cijela priredba moći će se uživo pratiti na Eurosportu. OFC poziva sve na zajedničko gledanje priredbe u subotu u 21 sat u X caffe (bivši Barbarosa bar) u Opatiji!

Zoran Zdelar / Liburnija.net

error: Content is protected !!