OFC: Uspjeh u Labinu

ofc_smIčići – Na međunarodnom ultimate fight turniru održanom u Labinu 7. ožujka borci Opatija Fight Cluba rezultatski su postigli polovičan uspjeh, no dojam je u potpunosti pozitivan!
Luka ”Crash” Žeželić poražen je u drugoj rundi u borbi s Patrickom Perešom iz pulskog Trojana. No, bez obzira što je Pereša slavio polugom na ruci, cijeli OFC team na čelu s trenerom Mladenom Kranjčecom izuzetno je zadovoljan kako je Žeželić odradio borbu, pogotovo uzevši u obzir da je pozvan da nastupi samo tri dana prije turnira.
Da se zaista radilo u sjajnoj borbi prepoznala je i publika koja je oba borca nakon meča nagradila velikim pljeskom te se može reći kako se radilo o najzanimljivijoj borbi večeri.
U pretposljednjoj borbi večeri Mladen ‘Dynamite’ Kujundžić borio se s Adenom Doličaninom iz bosansko-hercegovačkog kluba Pretorijan. U borbi koja je obilovala akcijom Kujundžić se pokazao znatno boljim, iako je Doličanin itekako u nekoliko navrata pružio vrlo dobar otpor. Ipak protiv odlučnog Kujundžića da se vrati na pobjedničke staze Doličanin nije mogao, pa je otprilike minutu prije kraja prve runde sudac morao prekinuti meč zbog gušenja (rnc).

Mladen Kujundžić u akciji...

Mladen Kujundžić u akciji...


S obzirom da je OFC potpisao ugovor s Ri TV-om, obje borbe OFC-ovih članova bit će uskoro prikazane na televiziji te biti objavljene na portalu.
Ivan Mellor
Vezane vijesti:
Svjetski prvak stiže u Opatiju
VIDEO: Borilački spektakl pod kristalnim lusterima
Ivan “Grozni” umorio “francusku mašinu”, Bekavac “kralj ringa” u Kvarneru
FOTO: Opatija ima svjetskog prvaka

error: Content is protected !!