OFC: Velika pobjeda Kujundžića u Turskoj

mladen_kujundzic_sm…Mladen Kujundžić stigao je do velike pobjede u Turskoj u drugoj rundi…
…ovom pobjedom Kujundžić je prošao dalje u lovu na ukupnu pobjedu…

Ičići – Kako prenosi službeni portal Opatija fight cluba, hrvatski teškaš Mladen Kujundžić slavio je u subotu u Istanbulu na Fight Code priredbi u dvoboju protiv Rusa Anatolija Nosireva. Meč je prekinut u drugoj rundi zbog ozljede sedmerostrukog svjetskog prvaka.
Kujundžić je od početka diktirao tempo borbe, a vidjelo se kako je OFC tim pripremio i sjajnu taktiku protiv iskusnog ruskog borca. Mladen se orijentirao na low kickove koji su nanosili veliku štetu njegovom protivniku. Nakon niza udaraca nogama, Nosirev se jedva oslanjao na svoju vanjsku nogu što je na koncu rezultiralo i prekidom u drugoj dionici.
Organizacija Fight Code prvenstveno mu je namijenila za protivnika poznatog Freddya Kemaya, no ubrzo su Francuza zamijenili ništa manje opasnim 195 centimatara visokim i 105 kilograma teškim Rusom Anatolyem Nosyrevom. 34-godišnji borac naime, prema službenim podatcima Fight Codea, je dosad u karijeri odradio 95 borbi, a slavio je u njih čak 89, od toga 62 puta nokautom. Poražen je svega pet puta, a jedan je meč završio neodlučeno.
Spomenimo o Kujundžićevom protivniku još da je višestruki prvak svijeta u kickboxingu, čak pet pojaseva je u svojoj profesionalnoj karijeri osvojio: WBKF, ISKA, WKA, W5 i Wako Pro. Također, dva puta je bio prvak svijeta u amaterskom kickboxingu. Nosyrev je konkurirao i za ulazak u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda kao apsolutni svjetski prvak u kickboxingu.
Ovom pobjedom Kujundžić je prošao dalje u lovu na ukupnu pobjedu i 100 tisuća dolara koji će se dijeliti krajem godine na završnom Fight Code turniru.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!