OFN3: Ulazince u prodaji

ofn_03_sm…ulaznice, po cijeni od 100 kuna, u pretprodaji je moguće kupiti u Opatiji u lounge baru Monokini, u Rijeci u Dallas music shopu te u Viškovu u Mondo baru…
…sve informacije koje vas želite saznati, a vezane su uz ovu priredbu možete saznati klikom na ovaj link

Opatija – Sve ljubitelje sporta, 20. veljače s početkom u 20 sati očekuje veliki borilački spektakl ‘Opatija Fight Night 3’ u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner. ‘Opatija Fight Night 3’ najveća je borilačka priredba koju organizira Opatija Fight Club u suradnji s partnerima KBK Opatija i Thorax promotion.
Čak 11 mečeva imat će priliku gledatelji vidjeti te večeri, a u glavnoj borbi našem aktualnom W.B.C. svjetskom prvaku Ivanu Staniću suprotstavit će se iznimno opasan Nizozemac Rodney Glunder.
Kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto u Kristalnoj dvorani, OFC od 3. veljače pušta ulaznice u pretprodaju po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna. Ulaznice je u pretprodaji moguće kupiti u Opatiji u lounge baru Monokini, u Rijeci u Dallas music shopu te u Viškovu u Mondo baru.
Za sve dodatne informacije te V.I.P. mjesta moguće je obratiti se glavnom tajniku OFC-a na slijedeći broj mobitela 099 / 250 97 29.
opatija-fight-night-3-plakat
Zoran Zdelar / Liburnija.net
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net