ERSTE AD

Okupljanje nekadašnjih opatijskih osnovnoškolaca 8.c razreda generacije 1981./82. @ Lovran

TKo se sve odazvao okupljanju provjerite u nastavku teksta...

TKo se sve odazvao okupljanju provjerite u nastavku teksta…

Neki od njih i dalje žive u Opatiji i okolici, pa se viđaju svakodnevno, dok su neki odselili u razne krajeve zemlje i svijeta te je ovo bila odlična prilika za ponovni susret i prisjećanje na školske dane.

Lovran – Nekadašnji učenici i učenice 8.c razreda generacije 1981./82. godine Osnovne škole „Ljubomir Mrakovčić“, današnje Osnovne škole „Rikard Katalinić Jeretov“, okupili su se ovog petka u lovranskom restoranu „Knezgrad“ i u odličnom raspoloženju proslavili 34 godine od završetka osnovne škole, odnosno, kako sami ističu, 35 godina od polaska u osmi razred. Neki od njih i dalje žive u Opatiji i okolici, pa se viđaju svakodnevno, dok su neki odselili u razne krajeve zemlje i svijeta te je ovo bila odlična prilika za ponovni susret i prisjećanje na školske dane. Prisjetili su se i svoje bivše razrednice, nedavno preminule prof. Gordane Hrabrić, koja je bila prisutna na svim njihovim dosadašnjim susretima i proslavama. Na dane djetinjstva i školske klupe podsjetila ih je i slavljenička torta, na kojoj su bili ispisani nadimci iz nekadašnjih školskih dana.

– Nalazimo se svakih pet godina, ponekad i češće i ostali smo svi u kontaktu te se redovito čujemo i družimo. S nestrpljenjem čekamo da se okupimo, pa iako je teško naći termin kada svi mogu doći, uvijek se odazovemo u velikom broju, istaknula je Adela Medica Jardas, koja je uvijek „ta koja zivka i svih okuplja“ i kad god sretne nekog od bivšeg kolega, prvo je pitanje „Medica, kad ćemo se nać, hajde oganiziraj nešto…“.

Na proslavi su bili: prvi red slijeva na desno – Savo Grubor, Senka Macarol Grus, Laura Rolc, Barbara Srdoč Čember i Marina Krota Frlan te drugi red slijeva na desno – Mladen Depikolozvane, Adela Medica Jardas, Denis Šverko, Majda Drnjević Škopac, Robert Turato, Marino Mavričić, Biljana Dokić, Dejan Sergo, Vedrana Matulja Trifunović, Sandra Rosmani, Neven Kadmen, Marina Filaferro Petrović, Sandra Skoblar i Sanja Biloš Žigulić.

Kristina Tubić / PodUčkun.net

error: Content is protected !!