Old school pub i caffe bar Eugenian u humanitarnoj misiji za mališane iz Doma za nezbrinutu djecu

Suzana Modrić, Suzana Mravinac i Borka Širola

Suzana Modrić, Suzana Mravinac i Borka Širola

Tako će ekipa iz Old school puba prikupljati donacije na večerašnjem koncertu, na kojem će s početkom u 22 sata nastupiti Muhe bez glave i Take it Dee Dee – Ramones tribute band, a svi donatori dobit će pivo i kalendar na dar. S besplatnom kavom i kalendarom biti će počašćeni svi posjetitelji Eugeniana koji do ponedjeljka donesu svoju donaciju.

humanitarna_akcija_eugenian_old_school_pub_djecji_dom_lovran (2)

Opatija – Mališanima iz lovranskog Doma za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić ovi blagdani biti će uljepšani za poklone koje prikuplja ekipa iz Old school puba i caffe bara Eugenian. Naime, trenutno je u tijeku akcija prikupljanja darova, higijenskih potrepština, slatkiša, školskog pribora, papuča, igračaka za razvoj motorike, pribora za likovni, a u istu se možete priključiti do ponedjeljka, kada će se slagati paketi i dostaviti u Dom.

Akcija se odvija u spomenutim ugostiteljskim objektima koji su za sve donatore pripremili poseban program.

– Donacije u Pubu prikupljat će se večeras od 22 sata, a sve posjetitelje očekuje odličan koncertni program. Muhe bez glave i Take it Dee Dee – Ramones tribute band zadućeni su za svirku, dok smo za sve donatore pripremili besplatno pivo dobrodošlice i kalendar za uspomenu, istaknula je Suzana Modrić iz Old school puba inicijatorica ove akcije.

Muhe bez glave

Muhe bez glave

– Koristim ovu priliku da vam zahvalim na inicijativi koju ste pokrenuli. Ovakvim akcijama direktno se podiže razina kvalitete života djece u našem domu. Ova humanitarna akcija mi se posebno sviđa, jer se vidi da je uloženo jako puno vremena i volje da se ova akcija pripremi i moram napomenut da smo jako sretni i zadovoljni što ste baš nas izabrali. Trenutno skrbimo o 42 štićenika, koje će zasigurno ova akcija razveseliti i uljepšati im blagdane. Posebno se vesele pripremljenom kalendaru, za čije je fotografije zaslužan fotograf Petar Kurschner Jr., a koji će osim podsjetnika na akciju, dvanaestorici mališana ostati kao trajna uspomena, istaknula je Suzana Mravinac, ravnateljica Doma.

Take it Dee Dee

Take it Dee Dee

– Nas je u ovaj projekt povukla Suzi koja je predložila ovu akciju, a osim prostora koji smo ustupili za prikupljanje potrepština, uključili smo se kroz dizajn i tisak kalendara. Obzirom da je potrebno senzibilizirat ljude za ovakve akcije, ali i samu djecu koja odrastaju bez odgovarajuće roditeljske skrbi, namjerno smo napravili crno – bijele fotografije kako bi jače naglasili situaciju u kojoj se ta djeca nalaze. Ovim putem pozivamo vas da se uključite u akciju i pomognete mališanima iz Doma, kazala je Borka Širola iz Caffe bara Eugenian.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!