Oldtimeri i koncerti – Na Sv. Stjepana grad ispunjen posjetiteljima i zanimljivim događanjima @ Opatija

Arhiva

Arhiva

Inače, tijekom božićno-novogodišnjih blagdana u Opatiji je otvoreno 24 hotela koji bi u desetak dana trebali zabilježiti oko 33 tisuće noćenja te deset i pol tisuća posjetitelja.

Opatija – Ispunjena turistima Opatija je dočekala Božić, a svojim građanima, ali i brojnim posjetiteljima ponudila je nekoliko zanimljivih događanja tijekom produženog vikenda.

irena_mauro_giorgi_old_school_pub

Jučer, na blagdan Sv. Stjepana, u jutarnjim satima održan je koncert Stipanje uz Duška Jeličića i Boncu, a s podnevnim suncem očima prolaznika izloženi su zadivljujući primjerci starih, ali izuzetno očuvanih automobila.

Tridestak atraktivno uređenih oldtimera posloženo je ispred hotela Milenij na božićnoj izložbi Liburnia Classic Cluba Opatija, a brojni su šetači iskoristili prigodu da se fotografiraju uz neki od raritetnih modela automobila koji su nekad ”vladali” ulicama europskih gradova, a danas se rijetko mogu vidjeti izvan muzejskih prostora.

Subotnje su aktivnosti zaključene u Old School Pubu gdje su ”reprizu Božića” priredili Irena i Mario Giorgi. Inače, tijekom božićno-novogodišnjih blagdana u Opatiji je otvoreno 24 hotela koji bi u desetak dana trebali zabilježiti oko 33 tisuće noćenja te deset i pol tisuća posjetitelja.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net