Opatija fight night 3: Očekivanja su ispunjena

liburnijanet_opatija_fight_night_sm…Opatija Fight Night 3, potvrdila je status jedne od najvažnijih sportskih manifestacija…
…veliku fotogaleriju možete pogledati klikom na ovaj link

Opatija – Borilački spektakl, održan ove nedjelje u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner ispunio je sva očekivanja publike, boraca i organizatora. Kao što smo prvi izvijestili svekoliku javnost, Ivan Stanić osvojio je titulu ‘King of the ring’ do 91 kilograma i sačuvao titulu prvaka svijeta te time Opatiju po drugi put upisao na svjetsku kartu najboljih boraca.
– Ovaj pojas posvećujem svom treneru Mladenu Kranjčecu koji je sa mnom i u najtežim trenucima jer bez njega nikada ne bih uspio postići ovakve uspjehe. Zahvaljujem se i publici koja me podržala u ovako velikom broju, kazao je Ivan Stanić, aktualni svjetski prvak u tajlandskom boksu.
Svi posjetitelji Kristalne dvorane hotela Kvarner imali su prilike uživati u nezaboravnoj borilačkoj večeri i vrhunskom sportskom spektaklu u organizaciji Opatija Fight cluba i KBK Opatija.
– Još sam umoran, još imamo nekih tehničkih stvari za riješiti, a emocije mi se nisu slegle. No, po svemu ono što sam uspio vidjeti ispunjena su sva očekivanja, a organizacijska ljestvica je podignuta za još jednu stepenicu, definitivno na visoki nivo. Svi su bili zadovoljni organizacijom, posebno su nam gosti iz inozemstva bili oduševljeni. Opatija ima karizmu, a meč nije klasično smješten u neku sportsku dvoranu – nego u našu prekrasnu Kristalnu dvoranu – koja ima poseban štih, i stvarno se može reći da je proteklog vikenda Opatija imala spektakl, kazao nam je Mladen Kranjčec, glavni trener Opatija fight cluba i organizator Opatija fight nighta.

Liburnija.net: Stipe Bekavac, Ivan Stanić, Mladen Kranjčec i Mladen Kujundžić @ Kristalna dvorana, Opatija

Liburnija.net: Stipe Bekavac, Ivan Stanić, Mladen Kranjčec i Mladen Kujundžić @ Kristalna dvorana, Opatija


U uvodnoj borbi Rakas je bio bolji od Markovića (Free fight), kao i Capan koji je pobjedio B. Mahmića (K-1), dok je u jedinom ženskom meču Hazabin nadjačala protivnicu Lešnik (Profi box ženski). Od domaćih snaga, u Thai boxu, prvi je nastupio Rene Pavić koji je u prvoj rundi bio poražen od Mikelića, dok je Grivičić slavio u meču protiv Aščerića. U free fightu Žeželić je slavio u srazu s Ferlinom, dok je u Euro title fightu pobjedu odnio Mihocka.
Liburnija.net: Aščerić VS Grivičić

Liburnija.net: Aščerić VS Grivičić


Čast za otvorit glavne borbe imao je dvojac Zoran Majkić i Džemal Mahmić koji su rukavice ukrstili u Kickboxingu. Borbe po K-1 pravilima odradili su Kujunžić i Došen koji su bili bolji od Solde i Shemetova, dok je posljednja borba pripala Staniću.
– Meni osobno, su pobjeda i poraz, identična stvar. Moji borci dali su maksimum, Rene je nažalost izgubio, no imao je povišenu tjelesnu temperaturu, ali i ‘veliko srce’ – što ga je u konačnici i koštalo rezultata. Hrvoje Grivičić je tek sada napunio 18 godina i zasluženo pobijedio puno iskusnijeg pobjednika. Što se tiče Kujundžića, najbolje bi bilo da napišeš što je kazao njegov protivnik nakon meča – ‘Taj dečko okida’. Ivan Stanić je potvrdio da je svjetska klasa, no kako stvari stoje, dugo vremena će trebati da ga netko makne s trona, rekao nam je Mladen Kranjčec.
Prije glavnih borbi, podijeljene su i posebne zahvalnice koje su primili Zoran Živković za pomoć i podršku prilikom organizacije OFN2 te Igor Rukavina koji je zaslužan za vizualni identitet kluba, što je pomoglo u stvaranju ugleda na svjetskoj razini, također treće izdanje ove manifestacije posvećeno je nedavno preminulom brigadiru Goranu Vrbanu.
– Ovo je isključivo opatijski proizvod, komotno možemo reći, Made in Opatija. Cijelu priču počeli smo s vlastitim resursima, ovdje prvenstveno mislim na borce, logistiku i rezultate. Ovo nam je treće izdanje, svake godine smo rasli, trudili se biti bolji, no ove godine prerasli smo sami sebe, a ovim rastom i kvalitetom postali smo interesantni nekim drugim tržištima. Kada moraš misliti na sportski dio i na onaj organizacijski stvari postaju prilično komplicirane. Nažalost, energiju gubimo na stvarima koje bi trebale biti odrađene bez ikakvih problema.
Liburnija.net: Pavić VS Mikelić

Liburnija.net: Pavić VS Mikelić


Nadam se da će se slijedeće godine Grad Opatija aktivnije uključiti u organizaciju, kao i ostali poslovni subjekti – ovo nije samo sportska manifestacija – ovo je i turistički proizvod. Nažalost, u Opatiji se stvari postavljaju naopako – umjesto da što više ljudi privučemo, mi nudimo samo uslugu i naplatu. Ovim putem posebno bi se htio zahvaliti ljudima koji su nam u posljednji trenutak uskočili i pomogli nam – ekipi iz lovranskog Hotela park, Igoru i Goranu Marijanoviću iz Ružmarina, te ekipi iz TZ Opatija i Vile Dinke, rezimirao je Kranjčec.
Opatija Fight Night 3, potvrdila je status jedne od najvažnijih sportskih manifestacija, pogotovo kada uzmemo u obzir da je Opatija – turistički grad, a kvalitetne manifestacije – kičma gospodarstva. Organizatorima, borcima i publici sve pohvale, u nadi da će se OFN4 i slijedeće godine održati u Opatiji.
Liburnija.net: Fotka za uspomenu... @ Kristalna dvorana, Opatija

Liburnija.net: Fotka za uspomenu... @ Kristalna dvorana, Opatija


Veliku fotogaleriju, s Opatija fight night 3, možete pogledati klikom na ovaj link
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina Nick
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net