Opatija predstavljena na osam stranica u magazinu Nautica, najutjecajnijem talijanskom nautičkom magazinu

Ovo posebno izdanje magazina Nautica premijerno se distribuira od 16. rujna na 61. izdanju Međunarodnog sajma nautike u Genovi

Opatija – Nautika, najutjecajniji talijanski nautički magazin, u svom jesenskom izdanju donosi reportažu novinarke Patrizie Magi o Opatiji i opatijskoj  rivijeri.

Novinarka je Opatiju posjetila krajem lipnja, a domaćini studijskog putovanja bili su djelatnici Turističke zajednice grada Opatije koji su je vodili u razgled Opatije, organizirali posjet Parku prirode Učka i Centru za posjetitelje na Učki, te organizirali izlet gliserom duž opatijske rivijere. Tijekom svojeg posjeta Opatiji Magi je izrazila oduševljenje viđenim, a ljepote Opatije i rivijere, Parka prirode Učka te opatijske okolice kao i svoje impresije prenijela je na najljepši mogući način kroz reportažu na osam stranica.

Ovo posebno izdanje magazina Nautica premijerno se distribuira od 16. rujna na 61. izdanju Međunarodnog sajma nautike u Genovi.  Studijsko putovanje novinarke Patrizie Magi omogućilo je predstavništvo HTZ-a Milano, TZ Kvarnera i TZ grada Opatije.

error: Content is protected !!