Opatija Riviera Blues Festival povezat će liburnijska mjesta odličnom glazbom ovog ljeta @ Liburnija

Riccardo Staraj & MIdnight blues band

Festival koji je krenuo kao Brseč Blues Festival prvo se proširio na druga mjesta u Mošćeničkoj Dragi, zatim stigao i do Opatije, a ovog ljeta blues glazbom prožet će čitavu rivijeru.

Opatija, Ika, Lovran, Mošćenička Draga, Mošćenice, Brseč – Definran je program manifestacije koja se razvila iz nekadašnjeg Brseč Blues Festivala u Opatija Riviera Blues Festival i koja će ovog ljeta – od 24. do 29. srpnja – povezati brojna mjesta na Liburniji izvrsnim blues svirkama.

Program otvaraju 24. srpnja na Ljetnoj pozornici Vedran Božić & Rock Masters te talijansko-britansko-hrvatska kombinacija Kenn Bailey Group feat. Zoran Majstorović. Dan kasnije u ikarskoj će luci nastupiti Riccardo Grosso Blues Band iz Italije te hrvatski rythm & blues band Combo. Program se 26. srpnja seli u lovranski Stari Grad gdje će nastupiti Low Down Dogs Duo iz Austrije, napoletanski bend The True Blues te domaćin i organizator programa, Riccardo Staraj i njegov Midnight Blues Band.

Posljednja tri dana Opatija Riviera Blues Festival provest će u Mošćeničkoj Dragi, a svoj đir mjestima iz kojih je i potekao festival što se proširio cijelom rivijerom započet će 27. srpnja u Brseču gdje nastupa češki Petra Bornerova Trio, austrijski Tobacco Road Blues Band te domaći Grapevine Babies. Dan kasnije u Mošćeničkoj Dragi nastupit će teksaško-talijanska kombinacija Elizabeth Lee Cozmic Mojo te Matyas Pribojski Blues Band iz Mađarske, a program će 29. srpnja u Mošćenicama zaključiti hrvatski glazbenici – Tomislav Goluban Blues Band i SuperCover Band.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net