Opatijcima počinje nova rally sezona @ Kumrovec


Na rally-u nastupaju vozači i suvozači iz AK Opatija motorsporta – Davor Mihelić i Mateo Butorac u Citroenu C2R2, Zdravko Draženović u Citroenu C2R2 MAX, Damir Kuzmić u Renault Clio, a za sam vrh poretka borit će se i prošlogodišnji viceprvak u rally-u Saša Bitterman (suvozač) s Nikom Pulićem (vozač) u Mitsubishi Lancer EVO IX.

Veprinac / Kumrovec – Nakon zimske stanke, ovog vikenda održava se prvo Međunarodno Rally natjecanje pod nazivom 2. Rally Kumrovec 2012.
– Natjecanje se održava na atraktivnim i zahtjevnim stazama u bližoj okolici Kumrovca, koje će zasigurno biti pravi izazov za sve posade. Na rally-u nastupaju vozači i suvozači iz AK Opatija motorsporta – Davor Mihelić i Mateo Butorac u Citroenu C2R2, Zdravko Draženović u Citroenu C2R2 MAX, Damir Kuzmić u Renault Clio, a za sam vrh poretka borit će se i prošlogodišnji viceprvak u rally-u Saša Bitterman (suvozač) s Nikom Pulićem (vozač) u Mitsubishi Lancer EVO IX. Dužina rally-a je gotovo 100 km od čega 42 km otpada na 6 brzinskih ispita po uskoj i zavojitoj cesti sa mnogim uzbrdicama i nizbrdicama, na kojima će vozači i suvozači morati pokazati sve svoje vještine, a mi im u tome želimo puno uspjeha, kazao nam je Igor Puž, predsjednik Opatija motorsporta.
Rally organizira Auto klub ‘Delta Sport’ iz Zagreba, u suradnji sa Općinama Kumrovec i Zagorska Sela te pod pokroviteljstvom župana Krapinsko-zagorske županije Siniše Hajdaš Dončića.
Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!