Opatiji dodijeljena nagrada “Zlatno turističko srce 2016.“

Turistička zajednica grada Opatija održala je tom prilikom prezentaciju turističke ponude na otvorenju ljetne sezone na popularnoj beogradskoj Skadarliji.

Opatija – Nagrada ”Zlatno turističko srce“ za najbolju turističku destinaciju jugoistočne Europe i Mediterana u 2016. godini pripala je Opatiji. Svečana dodjela nagrada održana je prošle subote u Beogradu, a nagradu je u ime Opatije preuzeo predstavnik TZ grada Opatija Goran Pavlović. Turistička zajednica grada Opatija održala je tom prilikom prezentaciju turističke ponude na otvorenju ljetne sezone na popularnoj beogradskoj Skadarliji.

– Međunarodna turistička patrola „SACEN International-a“, ocijenila je turističke destinacije u Turskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Tunisu, Malti, Grčkoj i Srbiji. Najboljim turističkim destinacijama Jugoistočne Europe proglašene su Francuska i Španjolska, dok je titula najboljeg turističkog mjesta za 2016. godinu dodijeljena Opatiji. Ljetna turistička sezona u Skadarliji počinje 29. travnja, a otvaranju sezone prisustvovali su predstavnici Svjetske turističke organizacije (UNWTO) i Europske turističke komisije (ETC), javili su iz Turističke zajednice grada Opatije.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!