Opatijska fešta s Alenom Vitasovićem odgođena za ponedjeljak

Da u subotu navečer ipak ne bude potpuna tišina na tržnici od 19:30 sati pobrinut će se DJ Danko uz popularne hitove hrvatske glazbe.

Opatija – Zbog loših vremenskih uvjeta velika fešta uz Alena Vitasovića i DJ Danka koja se trebala u subotu navečer održati ispred opatijske tržnice u sklopu Adventa na Mrkate odgođena je za ponedjeljak, 23. prosinca, u 19 sati.

– S početkom novog tjedna stižu ponovno sunčani dani, pa će uvjeti za pravu feštu s popularnim Vitasovićem u novom terminu biti praktički idealni. Da u subotu navečer ipak ne bude potpuna tišina na tržnici od 19:30 sati pobrinut će se DJ Danko uz popularne hitove hrvatske glazbe, najavio je Zoran Zdelar, ispred organizatora tvrtke OFC Agency.

Zbog organizacije manifestacije “Veseli Badnjak u Opatiji”, u utorak, 24. prosinca od 17 sati do srijede, 25. prosinca do 4 sata, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića (skretanje za hotel Ambasador) do raskrižja s Ulicom V. C. Emina (skretanje za Opatijsku luku).

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta će biti uspostavljena na uobičajnim mjestima. Linije Autotroleja prometuju: linija 32 Novom cestom te linije 34, 35 i 37 trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom. Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije.

error: Content is protected !!