Opatijski boćari osvojili Kup Liburnije

bkopatija_sm…Opatijci su u finalu porazili ekipu iz Rubeša…
…krajem lipnja igrat će na završnici Županijskog kupa…

Opatija – Među osamnaest boćarskih ekipa liburnijskog područja, koje su stigle iz raznih rangova ligaškog natjecanja – od druge pa do općinske lige – na Kupu Liburnije najuspješnijima su se pokazali boćari BK Opatija Brubnjak, Bošković, Škalamera, Škrokov, Korić i Furlanić.
Naime, nakon odličnih rezultata u kupskom natjecanju, koji se igra paralelno s ligaškim utakmicama, u završnicu Kupa Liburnije, što se igrala u Opatiji, plasirale su se četiri ekipe – uz domaćine, tu su bili i boćari Kastva, Rubeša i Mošćeničke Drage. U finalu su Opatijci nadjačali ekipu iz Rubeša 9:0, osvojivši tako još jedan pehar – prvi na novouređenoj boćariji
Natjecateljska sezona opatijskih boćara još uvijek nije završena, jer pobjednička ekipa liburnijskog kupskog prvenstva osvaja i plasman na završnicu Županijskog kupa, koja će se održati krajem lipnja u Opatiji i Iki.
Tu će Opatijci odmjeriti snage s najboljim ekipama grada Rijeke, Grobinšćine i otoka, a najuspješnija ekipa plasirat će se na završnicu Kupa Hrvatske.
bkopatija
Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net