Opatijski IDS konsolidirao redove

neven_varljen_sm…početkom veljače Roberto Žigulić izabran je za predsjednika opatijskog ogranka, zamjenivši Ernija Gigante Deškovića
…Neven Varljen jednoglasno je izabran za potpredsjednika opatijskog IDS-a…

Opatija – Jedna od najvećih opatijskih političkih stranaka nakon nekoliko turbulentnih mjeseci napokon je uplovila u ‘mirnije vode’ s novim čelnim ljudima, tj. predsjednikom i potpredsjednikom. Naime, na jučerašnjoj sjednici predsjedništva IDS-a popunjeno je mjesto potpredsjednika opatijskog ogranka, nakon odlaska Roberta Žigulića s ove pozicije na mjesto predsjednika ogranka.
– Dr. med. Neven Varljen izabran je na mjesto potpredsjednika opatijskog ogranka IDS-a. Prilikom glasanja nije bilo nikakvih protukandidata, tako da je jednoglasno izabran na ovo mjesto, kazao nam je Roberto Žigulić, predsjednik opatijskog IDSa.
Nakon burnih jesenjih događanja u opatijskom IDS-u, uzrokovanih raznim razmiricama i medijskim istupima pojedinih članova, ogranak je punim plućima i izmijenjenim vodstvom krenuo u nove radne pobjede.
– Nakon kraćeg turbulentnog perioda za IDS Opatija skupili smo snage da napravimo svojevrsnu ‘reviziju’ učinjenog i odredimo ciljeve za budućnost. Mislim da smo izborom Roberta Žigulića odabrali jedan novi smjer umjerene i konstruktivne politike. Mišljenja sam da je ovo predsjedništvo IDS-a vrlo kvalitetno i da će svojim radom pomoći razvoju našeg Grada. Na kraju bi se htio zahvaliti svim članovima predsjedništva na iskazanoj podršci, dodao je Neven Varljen, novi potpredsjednik IDS-a.
Do sljedeće izborne skupštine u predsjedništvu će sjediti Ana Puž, Andrej Poščić, Dalibor Korenić, Ernie Gigante Dešković, Jadran Rubeša, Korana Kraguljac, Marin Starčić, Mladen Žigulić, Nikola Turina, O’Brien Schlaunich, Roberto Žigulić, Zdenko Kirša i Neven Varljen.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
FOTO: IDS proslavio 21. rođendan
Dešković se kandidirao za mjesto pročelnika kulture Grada Rijeke
Roberto Žigulić novi predsjednik IDS-a Opatija
Ekskluzivno: IDS – Dešković i Starčić zaradili ‘opomenu pred isključenje’
Etički odbor: Nema povrede Etičkog kodeksa
Etički odbor: Odluka u ‘drugom krugu’
Tjedni retrovizor
The Show Must Go On @ Gradsko vijeće Opatija
Akcija mladih prijavila Deškovića na Etički odbor
Tjedni retrovizor
Grb Grada Opatije neovlašteno koristio je…
Ostavka u predsjedništvu, garantni odbor @ IDS Opatija
Tjedni retrovizor
Akcija mladih: Kršanac, Starčić, neimenovani haker… Tko je slijedeći?
Ekskluzivno: Objavljujemo video raspravu o Opatijadanas.com
Dio oporbe napustio sjednicu Gradskog vijeća @ Opatija
___________________________________________________________________________________________
Liburnija.net; Vaše online novosti iz Liburnije – Opatija, Kastav, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga

error: Content is protected !!