Opatijski vaterpolisti dočekuju ekipu Delfina

vaterpolo_opatija_zagreb-2013 (3)

Osim sama tri boda koja su izuzetno važna u borbi za prvu poziciju, bitna je i činjenica da nakon sutrašnjeg sraza opatijske vaterpoliste čeka serija od tri teške utakmice.

Rijeka – Sutra, s početkom u 19 sati, vaterpolisti Opatije se nakon skoro mjesec dana vraćaju pred svoju publiku na bazen Kantridu gdje u sklopu 12.kola 1.B HVL dočekuju ekipu Delfina iz Rovinja. Iako dvoje suparnika na prvenstvenoj ljestvici dijeli čak 27 bodova (Opatija prva sa 30 a Delfin pretposljednji sa samo 3 boda) te se očekuje sigurna pobjeda izabranika Danijela Kancijanića, ipak nije na odmet prizivati opreznost jer se Delfin prijašnjih godina pokazao kao “crna mačka“ za Opatijce.

Osim sama tri boda koja su izuzetno važna u borbi za prvu poziciju, bitna je i činjenica da nakon sutrašnjeg sraza opatijske vaterpoliste čeka serija od tri teške utakmice ( Bellevue u gostima, Salona na Kantridi i Mladost u Zagrebu ) nakon kojih će vjerojatno biti puno jasnija situacija na vrhu ljestvice 1.B HVL. Svi igrači, osim već duže ozlijeđenog Daria Rakovca, su na raspolaganju treneru Kancijaniću a Opatijci ponovno očekuju veliki broj svojih simpatizera na tribinama novog olimpijskog bazena Kantrida za koje su kao i dosad pripremili prigodne poklone putem nagradne tombole u poluvremenu utakmice, kazao nam je Danijel Liber, direktor VK Opatija.

vaterpolo_opatija_delfin

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!