Opatijski vaterpolisti u slavljeničkoj atmosferi dočekuju momčad Galeba @ Kantrida

Arhiva Liburnija.net

Arhiva Liburnija.net

U slavljeničkoj atmosferi ekipa Vaterpolo kluba Opatija dočekuje momčad Galeba iz Makarske. Inače, Makarani su jedina ekipa koja je ove godine pobijedila opatijske vaterpoliste te slobodno možemo reći da će ovo biti iznimno težak susret za domaće dečke.

Rijeka – U subotu, 15. lipnja, od 18 sati na otvorenom bazenu Kantrida, igra se derbi zadnjeg, 18. kola 1.B Hrvatske vaterpolske lige. U slavljeničkoj atmosferi ekipa Vaterpolo kluba Opatija dočekuje momčad Galeba iz Makarske. Inače, Makarani su jedina ekipa koja je ove godine pobijedila opatijske vaterpoliste te slobodno možemo reći da će ovo biti iznimno težak susret za domaće dečke.

Besplatne ulaznice za utakmicu (ujedno služe kao kupon za nagradnu tombolu, a treba ih pokazati dečkima na ulazu) možete preuzeti u Caffe Baru “Vološćica”, Caffe baru “Flash”, Caffe baru “Amadeus”, Bistrou “Venezia”, Caffe baru “Monokini”, Caffe baru “Pul Barića”, Caffe baru “Pul Dodića” – Matulji, Caffe baru “Mirage” – Rijeka, Caffe baru “Ledia” – Rijeka i u Pizzeriama “051” – Volosko i “Delfino” – Lovran!

Iz Vaterpolo kluba Opatija se nadaju velikom odazivu navijača kako bi zajedno u užarenoj atmosferi mogli proslaviti dugo očekivanu titulu prvaka!!!

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!