Opatijski vrtićari proslavili 1. mjesto, Ivan Vargić oduševio mališane @ Opatija

vrticari_varga_opatija (4)

Svoje umijeće i želju opatijski mališani pokazali su u obje utakmice, u kojima su bili uspješniji protiv roditelja, teta i trenera, a ako je suditi prema rezultati ni Vargić im u ovom slučaju nije puno pomogao.

Opatija – Veliki sportski uspjeh, koji su postigli opatijski vrtićari na nedavno održanoj olimpijadi u Crikvenici, proslavljen je prošlog petka.

vrticari_varga_opatija (1)

Naime, igralište NK Opatije, bilo je poprište velikog tuluma kojeg je svojim dolaskom uveličao golman NK Rijeke – Ivan Vargić. Težak zadatak stavljen je pred Vargu, obzirom da je morao odigrati revijalnu utakmicu protiv opatijskih mališana. Svoje umijeće i želju opatijski mališani pokazali su u obje utakmice, u kojima su bili uspješniji protiv roditelja, teta i trenera, a ako je suditi prema rezultati ni Vargić im u ovom slučaju nije puno pomogao. Druženje je nastavljeno uz sladoled, sok i kolače, svi sudionici dobili su zahvalnice, a fotografiranje s Vargićem bio je poseban poklon.

Podsjetimo, u organizaciji Zajednice sportova Primorsko-goranske županije i Dječjeg vrtića Radost iz Crikvenice prije dva tjedna na Gradskom stadionu u Crikvenici održan je 13. Olimpijski festival Dječjih vrtića Hrvatske – županijsko natjecanje, na kojem su opatijski vrtićari osvojili 1. mjesto.

vrticari_varga_opatija (2)

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!