Opatijskim osmašima podijeljene završne svjedodžbe – Manuel Žic učenik generacije

Liburnija.net: Manuel Žic učenik generacije @ OŠ RIkard Katalinić Jeretov

Posebno je nagrađeno 19 učenika koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom.

Opatija – Svoje “zbogom” osnovnoškolskim klupama, profesorima i nastavnicima rekli su osmaši opatijske Osnovne škole “R.K. Jeretov” na svečanosti organiziranoj povodom podjele završnih svjedodžbi, organiziranoj u holu škole 29. lipnja.

– Želim vam svima da uspijete upisati školu koju želite i ostvarite svoj san te da i u srednjoj školi budete jednako dobri kao što ste bili i ovdje. Osam godina zajedno smo naporno radili, a sada nastavljate dalje, ali bez nas. U ime svih nastavnika želim vam da budete uspješni u životu i uvijek ćete biti dobrodošli i dragi gosti u našoj školi, istaknuo je ravnatelj Fredi Glavan.

Posebno je nagrađeno 19 učenika koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom: Manuel Žic, Ivo Radetić, Ivana Vidas, Betti Puž, Esperanza Frank, Dino Modrić, Nikola Žigulić, Jakov Sergo, Luka Košak, Dario Saftić, Antea Županović, Adi Čaušević, Matea Gregov, Matea Ivaničić, Vladimir Leon Keller, Robin Kružić, Ivan Matijević, Paola Samsa i Dino Šarković.

Na sjednici učiteljskog vijeća između tri kandidata, Manuela Žica, Matee Ivaničić i Luke Košaka, većinom glasova izabran je učenik generacije – Manuel Žic. Uz odličan uspeh u svih osam razreda, on je postizao i izvrsne rezultate na natjecanjima iz matematike, fizike i eko kvizu, vrijedno trenira nogomet, polazi školu za strane jezike Euroway u Kastvu te E-učionicu za darovite matematičare u Rijeci. – Hvala profesorima i prijateljima na podršci, a posebno hvala razrednici. Osnovna škola ostat će mi u lijepom sjećanju, kazao je Manuel, koji će uskoro postati učenik Gimnazije “Andrija Mohorovičića” u Rijeci.

Kristina Tubić / Liburnija.net
Foto: Nikola Turina