Opatijskom Ljetnom pozornicom zavladat će „Ledena čarolija“

Klizalište se otvara u subotu, 1. prosinca u 10 sati, u 19 sati počinje nastup Tria Asi, a svečanost otvaranja u 20 sati obogatit će atraktivni pirotehnički program.

Opatija – Ljetna pozornica i ove se godine „Ledenom čarolijom“ od 1. prosinca 2018. do 13. siječnja 2019. pretvara u bajkovitu oazu veselih zimskih radosti na klizalištu okruženom rustikalnim drvenim kućicama.

Mnoštvo okićenih božićnih drvca, prostor toplog ugođaja bez obzira na zimske temperature kojim lepršaju note božićnih pjesama i širi se miris kuhanog vina i pečenih kobasica dok gotovo da se čuje šum i osjeti miris mora, čine jedinstven ugođaj za sva osjetila.

Klizalište se otvara u subotu, 1. prosinca u 10 sati, u 19 sati počinje nastup Tria Asi, a svečanost otvaranja u 20 sati obogatit će atraktivni pirotehnički program. Radno vrijeme klizališta je od ponedjeljka do četvrtka od 11 do 21 sat, a petkom od 11 do 22 sata. Subotom klizalište radi od 10 do 22 sata, a nedjeljom od 10 do 21 sat. Adventske kućice postavljene uz klizalište nude bogatu, prigodnu gastronomsku ponudu, a radit će od ponedjeljka do četvrtka od 13 do 21 sat, a petkom od 13 do 00 sati. Subotom će kućice raditi od 10 do 00 sati, a nedjeljom od 10 do 21 sat.

– Cijena klizanja i dalje ostaje ista kao prijašnjih godina: za 30 min s uključenim najmom klizaljki potrebno je izdvojiti 10 kuna, a za 60 min 20 kuna. Ako kližete s vlastitim klizaljkama, cijena je dvostruko niža. Svaki vikend u prosincu klizače i posjetitelje Ljetne pozornice će u večernjim satima zabavljati razni glazbeni izvođači poput Jena The Man, Blu:kanu, Fis Covers benda, Dua „Glorena“ i dr., a za one koji se osjećaju nesigurno na ledu, organizirana je i škola klizanja. Škola klizanja održavat će se tri puta tjedno (ponedjeljak, srijeda, petak), u vremenu od 15 do 16 sati za početnike, a za napredne klizače od 16 do 17 sati. Cijena škole klizanja je 150 kuna za jednog, odnosno 200 kuna za dva polaznika iz iste obitelji, a uključuje osam sati klizanja (60 min) i najam klizaljki. Polaznici mogu odabrati između dva termina održavanja škole: prvi termin je od 3. do 19. prosinca 2018., a drugi termin je od 21. prosinca 2018. do 11. siječnja 2019. Prijave za prvi termin škole klizanja primaju se od 1. do 3. prosinca 2018. u radno vrijeme klizališta do popunjenja upisne kvote (20). Najmlađi posjetitelji Ljetne pozornice prvi će dočekati Novu godinu od 11 sati u veselom društvu kostimiranih animatora i uličnih umjetnika zabavljajući se raznim igrama, radionicama i akrobacijama, uz nezaobilaznu pjesmu i ples, balone, konfete i facepainting, a točno u podne doček će kulminirati velikim dječjim vatrometom. Rukavice na ruke, osmijeh na lice i vidimo se na čarobno ledenoj Ljetnoj, poručili su organizatori.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net