Općina Lovran oslobađa zakupce od najamnine i komunalne naknade u travnju te odgađa prisilnu naplatu dugovanja

Najavljeno je poduzimanje izvanrednih mjera pomoći gospodarstvenicima na području Općine Lovran, kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja na području Općine Lovran te spriječile negativne posljedice otežanog poslovanja u izvanrednim okolnostima.

Lovransko vijeće će odlučivati o ovim mjerama

Lovran – Radi ublažavanja negativnih učinaka pada gospodarske aktivnosti, a slijedom Odluke ministra zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, od 11. ožujka, općinski načelnik predložit će općinskom vijeću Općine Lovran poduzimanje izvanrednih mjera pomoći gospodarstvenicima na području Općine Lovran, kako bi se osigurao kontinuitet poslovanja na području Općine Lovran te spriječile negativne posljedice otežanog poslovanja u izvanrednim okolnostima.

U cilju provedbe mjera predložit će se Općinskom vijeću donošenje odluka kojima će se osloboditi zakupce poslovnih prostora u vlasništvu Općine Lovran, od zakupnine za travanj 2020. godine, zatim osloboditi obveznike komunalne naknade za određene poslovne djelatnosti od obveze komunalne naknade za travanj 2020. te odgoditi prisilna naplata svih potraživanja za narednih 60 dana.

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net