Općina Matulji razmatra mogućnost uvođenja naplate parkinga u centru

S tvrtkom Opatija 21 dogovaramo se da nam daju jednu ponudu da u naše ime upravljaju s garažom i prostorom pokraj garaže, jer je jeftine od zapošljavanja novih djelatnika, rekao je Ćiković.

Matulji – Jedno od vijećničkih pitanja na sinoćnjoj sjednici općine Matulji bilo je uvođenje naplate parkinga u garaži i prostoru pored nje.

– Na tragu ove priče o prihodima, zanima me mišljenje načelnika o uvođenju naplate parkiranja u garaži i pored nje te uvođenju besplatnog parkinga izvan centra, prvenstveno da se krene u stvaranje prometnog reda u centru Matulja, upitao je Željko Grbac te istaknuo da su sve ceste koje vode prema centru Matulja konstantno zakrčene automobilima.

– Sutra imam sastanak s upravom LRH u vezi ponovnog uvođenja naplate na prostru parkinga ispred bivšeg Turista. Također, s tvrtkom Opatija 21 dogovaramo se da nam daju jednu ponudu da u naše ime upravljaju s garažom i prostorom pokraj garaže, jer je jeftine od zapošljavanja novih djelatnika. Razmišljamo i radimo na tome, te kad bude dogovoreno i pripremljeno dat ćemo vam na uvid da odlučite. Također, mislim da ćemo vrlo brzo staviti u funkciju parking između HOPS-a i Plodina, kazao je Ćiković, koji je prema riječima vijećnika Ivana Lipovca (HDZ) promijenio mišljenje unazad nekoliko mjeseci s obzirom na to da mu je tad na njegovo pitanje odgovorio da nema potrebe za uvođenjem naplate parkinga.