Općinska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika proslavila 8. rođendan @ Lovran

Arhiva: Đurđica Tancabel

Arhiva: Đurđica Tancabel

Svaka stranka bila bi ponosna da ima ovakvu podružnicu, kazao je predsjednik HSU-a Silvano Hrelja, čestitajući predsjednici OO Lovran Đurđici Tancabel na kvalitetnom radu u proteklih osam godina.

Lovran – Hrvatska stranka umirovljenika, odnosno njen općinski ogranak u Lovranu, proslavila je prekjučer osmi rođendan uz glazbu klape Opatija. Na godišnjici osnutka koja se slavila u restoranu Kvarner u subotu navečer, okupilo se oko stotinu i pedeset članova stranke, ali i gostiju, među kojima su se isticali načelnik Lovrana Alan Sanković te predsjednik HSU-a Silvano Hrelja koji je imao birane riječi za stranačku podružnicu kojoj je na čelu Đurđica Tancabel.

– Ova ogranizacija zadržava kontinuitet u svome radu, izašli su samostalno na izbore i osvojili dva mandata, što možda nije rezultat kojem su se nadali, ali pokazuje i da stranačka baza ovdje ima stabilnost i da može sama doći do kvalitetnih brojki na izborima. Međutim, ogranak koji ima dvjestotinjak članova nije aktivan samo u politici, već i u društvenom životu ove općine, pa se stavlja na uslugu i svim njenim stanovnicima, ne samo onima treće dobi. Svaka stranka bila bi ponosna da ima ovakvu podružnicu, kazao je Hrelja, čestitajući Tancabel na kvalitetnom radu u proteklih osam godina.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!