Općinsko prvenstvo u briškuli i trešeti @ Mošćenička Draga

Tradicionalno prvenstvo općine Mošćenička Draga u trešeti i briškuli održati će se ove subote, 12. siječnja u konobi Slamnjaki. No, ono što najviše interesira sve zaljubljenike u ovu igru je datum održavanja 3. otvorenog prvenstva Općine Mošćenička Draga. Nakon prošlogodišnjeg rekordnog broja igrača, odnosno 53 para iz cijele regije, u subotu, 26. siječnja u buffetu ”Sportsko” održati će se 4. izdanje turnira.

Sveta Jelena – Tradicionalno prvenstvo općine Mošćenička Draga u trešeti i briškuli održati će se ove subote, 12. siječnja u konobi Slamnjaki.

Početak prvenstva zakazan je za 9 sati s izvlačenjem parova i zakuskom, početak turnira je u u 10 sati, a kotizacija iznosi 60 kuna po paru. Na turniru mogu sudjelovati samo stanovnici općine, a iznos prikupljen od kotizacija djelom ide u nagadni fond za pobjednike te dijelom za pokrivanje troškova ‘pijače po završetku turnira’. Pokrovitelji i sponzori navedenog prvenstva su Općina Mošćenička Draga, Turistička zajednica Mošćenička Draga i konoba Slamnjaki, Taksi služba Klaudio i privatni ribar Roberto Krnetić.

Podsjetimo, prošle godine održano je III. zatvoreno prvenstvo Općine za 2012. Prvak općine za 2012. godinu je par Salković (Brunić) – Lazarić (Panin). Drugo mjesto osvojio je par Peršić (Jovo) – Bradičić (Veli Jože), dok je treće mjesto osvojio par Bošnjak (Brunić) – Mikleus (taksist), a četvrti su bili Bradičić (Baćac) – Lazarić (Jože poštar).

No, ono što najviše interesira sve zaljubljenike u ovu igru je datum održavanja 3. otvorenog prvenstva Općine Mošćenička Draga. Nakon prošlogodišnjeg rekordnog broja igrača, odnosno 53 para iz cijele regije, u subotu, 26. siječnja u buffetu ”Sportsko” održati će se 4. izdanje turnira.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!