Opet radovi na cesti – Danas i sutra zbog asfaltiranja zatvoren dio glavne ulice @ Opatija

radovi_opatija_jesen_semafori_2015 (2)

Prema obavijesti, od 9 sati ujutro u petak do 6 sati ujutro u subotu, za sav će promet biti zatvoren dio Ulice maršala Tita od križanja s Ulicom Vladimira Nazora, između hotela Paris i Bristol, do križanja s Ulicom Pavla Tomašića pokraj hotela Sv. Jakov.

Opatija – Ulica maršala Tita, glavna opatijska prometnica, i ovog će vikenda u jednom svome dijelu biti zatvorena za promet, zbog radova na asfaltiranju koje obavljaju Ceste Rijeka.

Proteklog tjedna radovi su se nastavili na dionici od hotela Pariz do hotela Milenij, što je uzrokovalo značajne prometne gužve.

Danas, u petak 23. listopada, zatvorena će biti prva polovica te dionice. Prema obavijesti, od 9 sati ujutro u petak do 6 sati ujutro u subotu, za sav će promet biti zatvoren dio Ulice maršala Tita od križanja s Ulicom Vladimira Nazora, između hotela Paris i Bristol, do križanja s Ulicom Pavla Tomašića pokraj hotela Sv. Jakov.

Sutra, u subotu 24. listopada u 9 sati, pa sve do 6 sati ujutro u nedjelju, za promet će biti zatvorena dionica od hotela Imperial do križanja s Ulicom poginulih hrvatskih branitelja kraj Policijske postaje Opatija.

U slučaju kiše, radovi se neće izvoditi, a Ceste Rijeka navode da će poslati obavijesti o novom datuma izvođenja.
Nakon završetka radova na ovoj dionici, od ponedjeljka će se radovi nastaviti na idućoj, jer od 26. listopada planira se nastavak radova na uklanjanju postojećeg kolnika na dionici od križanja s Ulicom poginulih hrvatskih branitelja do križanja s Trgom Vladimira Gortana kraj hotela Palace.

Promet će se uz regulaciju odvijati jednim prometnim trakom, a Ceste Rijeka u obavijesti još mole da se sva vozila uklone sa navedene dionice kako bi se najavljeni radovi mogli nesmetano odvijati.

Davor Žic / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net