Organizatori Lovran music festivala predali donaciju Domu Ivana Brlić Mažuranić

lovran_music_festival_predaja_donacije_2015_dom_nezbrinuta_djeca_ib_mazuranic (1)

Zanimljivim programom u kojemu su nešto za sebe mogli pronaći predstavnici svih generacija, prikupljeni su prilozi s kojima je kupljena sušilica za robu koja je prekjučer donirana štićenicima Doma.

Lovran – Prvo izdanje humanitarno-glazbene manifestacije ‘Lovran Music Festival’ uspješno je okončano nakon tri subote održavanja, a kruna istog bila je predaja donacije Domu za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić. Zanimljivim programom u kojemu su nešto za sebe mogli pronaći predstavnici svih generacija, prikupljeni su prilozi s kojima je kupljena sušilica za robu koja je prekjučer donirana štićenicima Doma.

Prigodna primopredaja donacije okupila je mnogobrojne štićenike, predstavnike Doma te organizatore koji su realizirali Festival.

– U dosadašnjem radu uvijek smo radili nešto humanitarno, ali za neke druge subjekte, a ovog puta na raspored je došao Dom za nezbrinutu djecu Ivana Brlić Mažuranić. U narednom periodu nastavljamo s humanitarnim akcijama, a trenutno pregovaramo s načelnikom Lovrana, da ponovo preuzmemo organizaciju Lovranske punk parade i vratimo ju na stare staze slave, napomenuli su Tino Pavia i Igor Pecsvary, prilikom primopredaje donacije.

Podsjetimo, u tri subote tijekom mjeseca svibnja, održane su razne glazbene radionice, zatim druženje s mališanima iz DND-a Opatija ogranak Lovran te techno party, a svoj koncertni doprinos dali su Love Runners Band, Ana Mihelić, ŠTBK, Krešo i Kisele Kiše, Free Beers For The Punx, Forest Echoes, Gali i Big Deal Band te je održan Bal umirovljenika i studenata.

lovran_music_festival_predaja_donacije_2015_dom_nezbrinuta_djeca_ib_mazuranic (2)

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!