Osim u Voloskom, Opatiji i Ičićima akcija sakupljanja krupnog otpada i u Poljanama

Ova dodatna akcija sakupljanja krupnog otpada organizirana je kako bi u njoj mogli sudjelovati i građani koji žive u zaleđu (Poljane, Veprinac).

Poljane – Nakon objave datuma akcija za prikupljane glomaznog otpada na području Voloskog, Opatije i Ičića, u kalendar je dodana još jedna pozicija. Kako je objavljeno na službenim stranicama Grada Opatije, akcija sakupljanja krupnog otpada održat će se ove subote 6. travnja u vremenskom razdoblju od 9 do 16 sati na platou ispred boćarije u Poljanama. Akcija je za građane besplatna, a odložiti mogu glomazni komunalni otpad, zeleni otpad te kartone i papir u za to predviđene spremnike.

— Ova dodatna akcija sakupljanja krupnog otpada organizirana je kako bi u njoj mogli sudjelovati i građani koji žive u zaleđu (Poljane, Veprinac). No, i svi ostali korisnici usluga Komunalca d.o.o. s područja Grada Opatije mogu donijeti svoj otpad, bez obzira na području kojeg mjesnog odbora stanuju. Na lokaciji će biti prisutan radnik trgovačkog društva Komunalac d.o.o.

error: Content is protected !!