Osmaši sretno… @ Hangar

Osam godina mi sjedimo skupa, osam godina tu je naša klupa, od tuda svatko na put u život kreće, al’ školu Matulji zaboravit neće.

Matulji – Osnovna škola ”Andrija Mohorovičića” iz Matulja proslavila je svoj Dan škole 13 lipnja u Hangaru. Plesalo se, pjevalo, recitiralo više od sat vremena, a sve je prošlo u duhu odlaska osmaša. Njih očekuju neke nove avanture, a vjerujemo da će im osnovna škola ostati u lijepom pamćenju, baš kao u stihovima njihove himne: Osam godina mi sjedimo skupa, osam godina tu je naša klupa, od tuda svatko na put u život kreće, al’ školu Matulji zaboravit neće. Suze i smjeh bili su nezaobilazni dio ove vrlo dirljive školske predstave.

Oni najuspješniji na županijskim i državnim natjecanjima dobili su školske oskare odnosno Mudre sove kao uspomenu na njihov uspjeh.

Ova škola je zaista puna pjevačkih nada pa osim zbora koji je otvori ovu manifestaciju s školskom himnom zapjevali su i Antonio Krištofić i Melany Ujčić. Inače, Antonijeva pjesma ”Čovek z mora” osvojila je prvu nagradu publike, nagrada za najpozitivniju pjesmu i nagrada za najbolju interpretaciju dok je Melanyn ”Pravi fakin” osvojila je čak tri nagrade – nagradu stručnog suda, nagradu za najbolju interpretaciju i nagradu publike.ovogodišnjem Kvarneriću.
Uz pjesmu i ples osnovnoškolci su se oprostili od ove školske godine i zasluženo otišli na svoj ljetni odmor, za kojega vjerujemo bit će pun novih avantura.

Serena Calderara / Liburnija.net

error: Content is protected !!