Osmo izdanje ČAnsonfesta zatvara Kastafsko kulturno leto @ Crekvina

Liburnija.net: Daniel Načinović

Liburnija.net: Daniel Načinović

Najljepše kancone na ”domaćen zajike” i ove će godine na jednom mjestu okupiti ČAnsonfest u Kastvu kojim će se ovog petka, 31. kolovoza, zaključiti ovogodišnje izdanje Kastafskog kulturnog leta.

Kastav – Reflektori će se na kastavskoj crekvini u sklopu Kastafskog kulturnog leta upaliti posljednji puta ove godine kako bi osvjetlili devetnaest izvođača koji će ovog petka, 31. kolovoza, od 20 i 30 sati predstaviti svoje nove skladbe na festivalu čakavske šansone ČAnsonfest.

Astrid Kuljanić

Astrid Kuljanić

Osmo izdanje ovog popularnog događanja privuklo je veliku pažnju i interes skladatelja koji su prijavili preko pedeset pjesama, među kojima je izabrano 19 skladbi koje će izvoditi Duško Jeličić i grupa Bonaca, Mirjana Bobuš, Igor Brešan, Milka Čakarun-Lenac, Daniel Načinović, Vesna Nežić-Ružić, Olivera Baljak, Mauro Staraj, Irena Giorgi, Nenad Ban, Ivana Majcan, Yamas, Boris Petrov i debitanti – Sabrina, Ondina Delmestre i Hrvoje Hegedušić, Astrid Kuljanić, Helena Brajković, David Danijel, te istarska etno-folk grupa Šćike.

Program će voditi Irena Grdinić, a u revijalnom dijelu posjetitelje će zabavaljati lovranski duo ”Alba i Leo”. Ulaznice se po cijeni od 70 kuna mogu naći u turističkoj agenciji Kastavei u Kastvu i agenciji New Sound u Matuljima, a u prodaji će se naći i CD s pjesmama ovogodišnjeg festivala, za čiju bogatu knjižici je fotografije napravio Voljen Grbac.

Davor Žic / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net