Osnovan ogranak Hrvatskih laburista – stranke rada Općine Lovran

Za predsjednicu ogranka izabrana je dosadašnja povjerenica Nevena Miladinović, za tajnicu Tonka Kružić, dok članove Izvršnog odbora čine Daniela Vlahović, Samir-Sven Raković i Zoran Marčeta.

Lovran – Prošlog je tjedna lovranska politička scena dobila novu stranku, a Podružnica Hrvatskih laburista – Stranke rada Primorsko-goranske županije bogatija je za još jedan ogranak i to okrugli, deseti po redu.

– Nakon održane Osnivačke skupštine na noge je stao ogranak u Lovranu. Za predsjednicu ogranka izabrana je dosadašnja povjerenica Nevena Miladinović, za tajnicu Tonka Kružić, dok članove Izvršnog odbora čine Daniela Vlahović, Samir-Sven Raković i Zoran Marčeta. Cilj nam je štititi prava radnika, nezaposlenih i umirovljenika, a u skladu s našim temeljnim vrijednostima (rad, poštenje, istina, znanje i društvena pravednost) borit ćemo se za bolju budućnost naše Općine i njenih stanovnika rekla je Nevena Miladinović, predsjednica ogranka Lovran.

Osnivačkoj skupštini su osim članova novog ogranka prisustvovali Dina Domijan, tajnica podružnice Primorsko-goranske županije i Teo Brusić, administrator web sjedišta podružnice.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net