Osnovana Udruga mediteranskih kultura ‘Agro Opatija’ @ Vila Antonio

osnivacka_skupstina_udruge_agro_opatija (1)

Osnivačkoj skupštini, kojoj je nazočilo četrdesetak članova, usvojen je statut Udruge te slijedi registracija Udruge. Za predsjednicu je izabrana Milica Sekulić, zamjenik predsjednice je Igor Žiganto dok je za tajnika izabran Josip Perišić.

Opatija – Na nedavno održanoj osnivačkoj skupštini osnovana je Udruga mediteranskih kultura, jednoglasno, nazvana Agro Opatija.

Za predsjednicu je izabrana Milica Sekulić, zamjenik predsjednice je Igor Žiganto dok je za tajnika izabran Josip Perišić. Upravni odbor sačinjava 7 članova, Corado Vosila, Škalamera Davor, Lorena Grabovac, Hari Rubeša, Patricia Sandalj Rumac, Franković Nikola i Luciano Blaženić, dok će nadzorni odbor sačinjavati Manola Marin, Ivančič Mladen i Petra Grgurina.

Osnivačkoj skupštini, kojoj je nazočilo četrdesetak članova, usvojen je statut Udruge te slijedi registracija Udruge. Također, uz osnivače, na skupštini su bili prisutni i predstavnici Udruge Belica iz Kastva koji su novoosnovanoj Udruzi zaželjeli puno uspjeha i poklonili svoju zastavicu, kao i predstavnici Udruge iz Cresa koji su svojim prijedlozima i iskustvom iz rada svoje Udruge pomogli u tijeku i radu osnivačke skupštine Agro Opatije. Nakon skupštine članovi su ispred Ville Antonio imali prilike nastaviti se družiti uz probu ulja iz Cresa i vina koje su donijeli članovi Udruge Belica iz Kastva. Skup je u ime Grada Opatije pozdravila i zaželjela puno uspjeha zamjenica gradonačelnika Marina Gašparić.

osnivacka_skupstina_udruge_agro_opatija (2)

N. Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!