Ostaje na čelu stranke: Vedran Grgurić izabran za predsjednika općinskog HDZ-a @ Matulji

hdz_matulji_skupstina

Uz Grgurića, u Općinski odbor izabrani su Ivan Lipovac, Dunja Šimić, Oliver Afrić, Iva Džaja, Ivana Bratović, Alan Ujčić, Dario Komarac, Ivica Šalić, Robert Matulja, Gordana Morić, Ivica Poljak i Martin Josipović.

VEDRAN GRGURIĆ

VEDRAN GRGURIĆ

Matulji – Vedran Grgurić, općinski vijećnik i dosadašnji povjerenik matuljske podružnice HDZ-a izabran je na redovnoj izbornoj skupštini stranke za novog predsjednika. Većina od 97 članova Općinske organizacije HDZ Matulji sa pravom glasa svoj glas dala je Grguriću, uz kojeg su u Općinski odbor izabrani Ivan Lipovac, Dunja Šimić, Oliver Afrić, Iva Džaja, Ivana Bratović, Alan Ujčić, Dario Komarac, Ivica Šalić, Robert Matulja, Gordana Morić, Ivica Poljak – koji je bio Grgurićev protukandidat na izborima – i Martin Josipović. Predsjednik mladeži OO HDZ Matulji Zvonimir Jelušić sukladno Statutu HDZ-a isto tako postaje članom Općinskog odbora.

– HDZ će u Vijeću biti konstruktivna oporba, s konkretnim prijedlozima, te će u svakom trenutku biti na dispoziciji vladajućima u smislu povezivanja sa ”Zagrebom”, za dobrobit svih građana i čitave naše općine. Naravno, već sutra kreću pripreme za naredne lokalne izbore, te sa sigurnošću možemo kazati da će se naša kampanja i dalje bazirati na konkretnim rješenjima, a ne na pljuvanju i destrukciji.

HDZ ćemo nastaviti otvarati mladim ljudima, čemu je sastav našeg odbora najbolji dokaz, kazao je Grgurić.

U Nadzorni odbor OO HDZ Matulji izabrani su Vincenc Franković, Ingrid Mrđen i Rajko Morić. Za izaslanike na izbornu skupštinu ŽO HDZ Primorsko-goranske Županije izabrani su: Vedran Grgurić, Alan Ujčić i Danijela Radočaj, a za izaslanika na Opći sabor HDZ-a izaban je Robert Matulja.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!