Ostavka u predsjedništvu, garantni odbor @ IDS Opatija

Liburnija.net: Arhiva

Liburnija.net: Arhiva

…Starčić, Dešković upućeni na garantni odbor, Rubeša podnio ostavku…
Opatija – Na redovnoj sjednici predsjedništva IDS-a koja je jučer održana, Jadran Rubeša, član predsjedništva IDS-a Opatije podnio je ostavku na mjesto člana predsjedništva i zatražio ispisnicu iz stranke.
Ovu informaciju zaprimili smo na reakcijski e-mail, i u integralnom obliku smo ju prenijeli.
Također, iz nekoliko različitih izvora bliskih stranci, saznali smo da su razlozi napuštanja IDS-a nezadovoljstvo radom stranke te posvećivanje privatnim projektima. Isti izvori potvrdili su nam da je predsjedništvo izglasalo da se na garantni odbor IDS-a upute dogradonačelnik Ernie Gigante Dešković i Marin Starčić zbog cjelokupne situacije i nepovjerenja koje vlada unutar stranke.
Obzirom na posljednje događaje unutar same stranke, vrlo šturih i škrtih službenih informacija te oprečnih medijskih istupa pojedinih članova možemo konstatirati da je situacija u opatijskom IDS-u daleko od dobre.
Podsjetimo, prošlog petka održana je i izvanredna sjednica predsjedništva IDS-a, koja je također bila obilježena s vrlo šturim pismenim priopćenjem u kojem su odbacili insinuacije da postoji kriza gradske vlasti i da stabilnost koalicije nije dovedena u pitanje.
Jedini članovi koji su bili raspoloženi za davanje izjava bili su Eduard Grizilo i Serđo Aničić, te potvrdili da su mediji unjeli nervozu pojavljivanjem ispred prostorija IDS-a.
– O vama je najviše diskusije. Još predsjedništvo nije počelo radi vas. A mi smo se digli i otišli. Novinare spominju non-stop i traže da se kaže tko ih je zvao. Ovo je specifična sjednica zatvorenog tipa. Ovdje ni niš tajno, ali oni očito kao da je tajno, uglas su nam ispričali Eduard Grizilo i Serđo Aničić.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!