Otkup zlata i dalje je najpopularniji način za dolazak do gotovine @ Opatija, Matulji, Lovran

lom_zlato_auro_domus_2016_01

Prosječan iznos isplate za staro zlato je oko 1.200 kuna, a usluge poslovnica za otkup zlata koristi nekoliko desetaka tisuća klijenata mjesečno. Jedini preostali profesionalni lanac za otkup zlata je onaj tvrtke Auro Domus. Na liburnijskom području poslovnice Auro Domusa možete pronaći u Matuljima, Lovranu te na čak četiri lokacije u Opatiji.

Opatija, Matulji, Lovran – Hrvatska je prije pet godina osjetila pravu ekspanziju poslovnica za otkup zlata, no u međuvremenu je ta utrka u otvaranju novih lokacija sustala, i velik broj tvrtki koje su se bavile ovim poslom nestao je s tržišta. Zapravo, jedini “pravi” i profesionalni lanac za otkup i prodaju zlata koji je ostao u Hrvatskoj je onaj Auro Domus Grupe, koji na oko 170 lokacija svakog mjeseca koristi više od 10.000 klijenata.

Dakle, otkup zlata nije nestao kao djelatnost, već se iz “divljih” okvira u kojem je vladalo šarenilo otkupljivača koji su poslovnice otvarali “na svakom koraku”, ova djelatnost svela na profesionalnu i postojanu uslugu koja uživa povjerenje brojnih građana. Za brojne Hrvate, tako, otkup zlata je i dalje najpopularniji način za dolazak do gotovine na licu mjesta.

Veliki iznosi isplate. Jedan od razloga zbog kojih tvrtka Auro Domus uživa povjerenje svojih korisnika jest činjenica da otkupljeno zlato plaća u gotovini, i to u značajnim iznosima. Naime, prosječan iznos isplate u 2016. godini iznosio je 1.200 kuna po klijentu, pri čemu su naravno neke isplate bile u stotinama kuna, no mnogo ih je bilo i znatno većih od nekoliko tisuća kuna. Razlog je u činjenici da je Auro Domus povećao svoje cijene, te sada isplaćuje do 240 kuna po gramu zlata, temeljeno na izračunu po zlatnoj pločici mase 1 grama i čistoće 999/1000.

Provjerite koliko vrijedi vaše zlato! Izračune cijena i primjere nekoliko otkupljenih artikala Auro Domus je objavio na svojim internetskim stranicama – provjerite koliko su klijenti dobili za prstenje, narukvice ili privjeske.

Dobra iskustva klijenata. Većina klijenata nekoliko se puta vraća u poslovnice Auro Domusa – nakon prvog otkupa manje količine zlata, zadovoljni ljubaznošću i profesionalnošću djelatnika te dobivenim iznosima, mnogi drugi puta donose sve veće količine. Staro prstenje i naušnice koje su odavno izašle iz mode, potrgane narukvice i lančići vezani u čvor, zaboravljeno zubno zlato i ogrlice koje nitko ne želi nositi… Gotovo svaka osoba kod kuće ima neki komad lom-zlata koje mu ne treba, a zahvaljujući Auro Domusu za njega može dobiti i primamljivu svotu novca – i to u gotovini!

Procjena je besplatna i ne obvezuje na prodaju! Jeste li zainteresirani za otkup zlata? Ako imate staro zlato koje vam ne treba – neovisno radi li se o zlatnom zubu, nakitu ili satu – provjerite gdje je najbliža poslovnica i dođite na besplatnu procjenu.

Besplatni telefon za sve informacije. Više informacija dostupno je na stranicama tvrtke Auro Domus, besplatnom broju telefona 0800 73 72 i u 170 poslovnica diljem Hrvatske.

Promo / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net