Otuđena ograda na plaži za pse – Šteta iznosi 36 tisuća kuna

– S obzirom da je riječ o visokom stubištu te postoji opasnost od pada s visine, molimo građane da do sanacije ne koriste ovaj put do plaže zbog vlastite sigurnosti, poručili su iz grada Opatije.

Opatija – Djelatnici Parkova nedavno su primjetili da nedostaje ograda na prilaznim stepenicama do plaže za pse na Punta Kolovi. Riječ je o više od 12 metara dugoj ogradi načinjenoj od mesinganih cijevi i bakrenih stupića.

– Parkovi su o nestanku ograde obavijestili Tehničku službu Grada Opatije, a Grad je nestanak imovine prijavio i nadležnoj policijskoj postaji te će podnijeti prijavu protiv nepoznatog počinitelja. Otuđenjem ograde Gradu Opatiji počinjena je šteta u iznosu od gotovo 36 tisuća kuna. Obzirom da se radi o dijelu stubišta ispod Lungomarea, zatvorena su vrata na obalnom putu i do sanacije se ne može pristupati plaži. S obzirom da je riječ o visokom stubištu te postoji opasnost od pada s visine, molimo građane da do sanacije ne koriste ovaj put do plaže zbog vlastite sigurnosti. Grad Opatija osuđuje ovakav barbarski čin otuđenja imovine te će se svim pravnim sredstvima boriti kako bi zaštitio svoje vlasništvo, poručili su iz grada Opatije.

error: Content is protected !!