Otvaranje dječje izložbe “Prijateljstvo sloboda – kad se male ruke slože” sutra u Gervaisu

– Ovim putem se zahvaljujemo baš svima koji su na bilo koji način doprinijeli prvom u nizu ovakvih projekata, istaknula je organizatorica Iva Piglić.

Iva Piglić

Opatija – Otvaranje dječje izložbe “Prijateljstvo sloboda – kad se male ruke slože” zakazano je za sutra, 10. listopada u centru Gervais.

– To je i zadnji dan izložbe na kojoj su izloženi radovi Picassa i Miroa. Svečano zatvaranje obilježavamo upravo ovom izložbom i to radovima najmlađih koji su crtali, lijepili i slikali na radionicama tijekom trajanja izložbe. Ovim umjetničkim druženjima prisustvovala su djeca od 3 godine pa sve do viših razreda osnovne škole. Mnogi su se sprijateljili, a svi oni se vesele podršci odraslih, vašem i našem dolasku. Zaplješćimo najmlađima! Možda se upravo u njima krije netko tko će naslijediti jednog od ova dva umjetnika čija smo djela mogli vidjeti ovo ljeto u Opatiji. Ovim putem se zahvaljujemo baš svima koji su na bilo koji način doprinijeli prvom u nizu ovakvih projekata, istaknula je organizatorica Iva Piglić.

error: Content is protected !!