Otvoren 5. Rijeka Nautic Show

…ilustracija…

Među pedesetak plovila, najzastupljenija su ona domaćih brodograditelja čiji proizvodni program idealno odgovara potrebama i mogućnostima lokalnog tržišta.

Rijeka – 5. Rijeka Nautic Show održava se u Rijeci, na Gatu Karoline Riječke i prostorima između Adamićevog gata i Rive Boduli, od 29. rujna do 1. listopada 2017. Na sajmu se, uz bogati popratni program, predstavlja sedamdesetak proizvođača plovila, opreme i ponuđača različitih usluga u nautici. Među pedesetak plovila, najzastupljenija su ona domaćih brodograditelja čiji proizvodni program idealno odgovara potrebama i mogućnostima lokalnog tržišta.

I ove godine pripremljen je prateći program namijenjen posjetiteljima. Uz pokaznu vježbu Županijskog operativnog centra, vožnje gusarskim brodom “Korsaro” i razgled ophodnog broda Hrvatske ratne mornarice, posjetitelji će moći posjetiti izložbu inovacija u nautici i upoznati se s novim zanimljivim projektima.

Također, Hrvatska gospodarska komora na Sajmu je nastupila ponudom članica Udruženja male brodogradnje dok se na izložbenom prostoru Županijske komore Rijeka u suradnji sa Savezom udruga inovatora Rijeke, Gradom Rijeka i Primorsko-goranskom županijom održava AdriaTech-Izložba inovacija iz područja nautike, pomorstva i brodogradnje, naročito korisne i primjenjive u svakodnevnim potrebama nautičara te u cjelokupnom nautičkom segmentu.

Posebnost ovogodišnjeg nastupa Županijske komore Rijeka na sajmu Rijeka Nautic Show je premijerno puštanje u rad, na web portalu HGK, Baze inovatora i inovacija s područja Primorsko-goranske županije. Županijska komora Rijeka pokrenula je izradu Baze inovatora i inovacija kako bi pružila podršku inovatorima u procesu komercijalizacije inovacija – od zaštite intelektualnog vlasništva do predstavljanja na tržištu.

Prvog dana sajam će biti otvoren do 20 sati. U subotu će biti otvoren od 9 do 19 sati, dok je u nedjelju radno vrijeme sajma nešto kraće, od 9 do 18 sati, a cijena ulaznice za posjetitelje iznosi 10 kuna.

I. M. / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net