Otvoren cvjetni jesenski festival cvijeća Florijana @ plaža Slatina

…ilustracija…

Osim sajamskog djela, organizatori su pripremili i tri predavanja koja se održavaju tijekom održavanja sajma u 17 sati.

Opatija – Cvjetni jesenski festival cvijeća Florijana otvoren je jučer na plaži Slatina. Sajam će biti otvoren svakodnevno od 9 do 19 sati, a isti će biti otvoren do petka, 6. listopada.

– Svojim obiljem predstavili su nam se proizvođači i uzgajivači iz cijele Hrvatske. Već tradicionalno, sa sobom donose sadnice balkonskog i vrtnog cvijeća, trajnice, a u ponudi imaju maćuhice, ciklame, krizanteme po pristupačnim cijenama. Sami izlagači su i proizvođači od kojih možemo iz prve ruke dobiti sve potrebne savjete o uzgoju i očuvanju bilja. Florijana osim što izlaže i educira djecu, i odrasle o važnosti cvijeća i kreativnosti u našim životima, pripremili su i radionice na temu cvijeća, koje se ne naplaćuju, poručili su organizatori iz Chrissarta.

Osim sajamskog djela, organizatori su pripremili i tri predavanja koja se održavaju tijekom održavanja sajma u 17 sati.

– Mag.ing. Vivijana Lovrinić Đaković i mag.ing. Loredana Raspor Ramić jučer su održale predavanje i prezentirale izradu kreme od nevena. Danas nam je na rasporedu mala keramičarska radionica za djecu i izrada cvijeća, a radionicu vode Snježana i Roby Sušanj, dok će mala kreativna radionica za djecu, pod vodstvom Christine Cianci i Snježane Sušanj biti održana u petak, dodali su organizatori.

I. M. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!