Otvoren ‘Dućan besplatnih igračaka’ @ Opatija

Članice Foruma žena SDP-a organizirale su Dućan besplatnih igračaka

Stranačke prostorije SDP-a iskorištene su jučer u dobre svrhe, jer su ”preuređene” u ”Dućan besplatnih igračaka” u kojem svako dijete može pronaći svoj božićni poklon.

Opatija – Dijete sretno, a roditeljski novčanici neotvoreni – nemoguća situacija iz svakodnevnih kupovina, postala je moguća zahvaljujući Forumu žena SDP-a koje su jučer u stranačkim prostorijama organizirale ”Dućan besplatnih igračaka”. Našlo se tu preko stotinu različitih dječjih igračaka – od autića do pravih, velikih romobila s kacigama, od plišanih igračaka do ”barbie” lutkica, od slagalica do knjiga i DVD-a s crtićima – od kojih su neke pronašle svoj novi dom u predbožićno vrijeme.

– Svi koji su došli bili su jako zadovoljni akcijom, kako djeca koja su bila oduševljena količinom izbora igračaka, tako i roditelji koji su jedva povjerovali da je sve to besplatno. Međutim, čini se da je vrijeme utjecalo na odaziv naših sugrađana, pa nam je velik dio igračaka ostao nepodijeljen, stoga ćemo organizirati još jednu ovakvu akciju, kazala je predsjednica Foruma žena Ivone Šabarić Rubeša.

Stoga svi koji nisu ove subote imali priliku pronaći igračku za svoje dijete, mogu to učiniti za tjedan dana – u subotu, 22. prosinca, od 9 do 12 sati, kada će ”Dućan besplatnih igračaka” u prostorijama SDP-a ponovno otvoriti svoja vrata.

Davor Žic / Liburnija.net